Γενική

Δίνει εισιτήρια σε όλους

Κρίσιμος ο αυριανός αγώνας της Σκόντα Ξάνθης με τον Ηρακλή

«Η ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει στους φιλάθλους της που θέλουν να παρακολουθήσουν τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ηρακλή ότι θα διαθέσει εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα» ανέφερε το σχετικό δελτίο Τύπου της ακριτικής ΠΑΕ και ενδεχομένως να ξεκινά μία νέα εποχή.
Ουσιαστικά, ο Χρήστος Πανόπουλος αποφάσισε για πρώτη φορά από τότε που η ομάδα της Θράκης αγωνίζεται στα Πηγάδια να αλλάξει τη στάση της και την πολιτική της στο θέμα των εισιτηρίων και θα τα διαθέσει μεμονωμένα στους οπαδούς για το παιχνίδι με το «γηραιό».
Ως γνωστόν, από τη σεζόν 2004- 2005 δικαίωμα εισόδου είχαν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας (το φτηνότερο εισιτήριο έχει 250) και όσοι δεν είχαν αγοράσει δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας αγώνες.
Οι ιθύνοντες θεωρούσαν ότι με αυτόν τον τρόπο θα αυξανόταν η πώληση των διαρκείας και πως όσοι ήθελαν να συμπαρασταθούν έμπρακτα στην ομάδα δεν θα περίμεναν απλά τα παιχνίδια με τους μεγάλους αντιπάλους.
Βεβαίως, για αυτήν την ενέργεια σημαντικό ρόλο έπαιξε η κρισιμότητα του αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και δεν μένει παρά να φανεί τι θα πράξει η διοίκηση στους αγώνες του δευτέρου γύρου, τους οποίους και θα δώσει στα Πηγάδια η Ξάνθη.
Η κίνηση αυτή πάντως έγινε δεκτή με ικανοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων και αυτών που δεν είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν διαρκείας και άπαντες περιμένουν το μέτρο να ισχύσει εσαεί. Ιδωμεν…

Σχετικά Άρθρα