fbpx
Γενική

Στήριξη Ματζουράκη στους παίκτες

Ο προπονητής τόνισε στους παίκτες ότι πιστεύει στην αξία τους

Μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, η Ξάνθη υποχώρησε στη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον η νίκη επί του Ηρακλή την Κυριακή (20/12, 19:00) στα Πηγάδια κρίνεται απαραίτητη.
Ο Γιάννης Ματζουράκης μίλησε στους παίκτες το μεσημέρι της Τετάρτης (16/12), μετά το γεύμα όλης της ομάδας στο «Le Chalet» και αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Ατρόμητο και τα αίτια της ήττας. Περισσότερο, πάντως, εστίασε στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή, τονίζοντας στους ποδοσφαιριστές ότι έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η ομάδα θα επιστρέψει στις επιτυχίες.
Λίγο νωρίτερα είχε διεξαχθεί η προπόνηση, 2ωρης διάρκειας, η οποία επικεντρώθηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τελειώματα των φάσεων. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για ακόμα μία ημέρα ο Γιάννης Παπαδημητρίου (ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο δικέφαλο), όπως επίσης και ο Στίβαρ, που ένιωσε ενοχλήσεις στην μέση. Οι γιατροί της ομάδας είναι αισιόδοξοι ότι ο αρχηγός θα προλάβει το Κυριακάτικο παιχνίδι. Από την προπόνηση απουσίασαν και οι Λιαπάκης, Κομεσίδης λόγω ίωσης.
Χθες το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια επίσκεψη στο ψυχολογικό κέντρο Ξάνθης, όπου αντιπροσωπεία παικτών με επικεφαλής τον πρόεδρο, Άρη Πιαλόγλου, παραβρέθηκε σε εκδήλωση.
Όσο αφορά στο παιχνίδι της Κυριακής, έγινε σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ μεταξύ όλων των ενδιαφερόμενων πλευρών, και αποφασίστηκε η ΠΑΕ Ηρακλής να παραλάβει 1000 εισιτήρια.

Σχετικά Άρθρα