fbpx
Γενική

Ηλεκτρο- Λόγος

Λοιπόν Καλά!!! Τέτοια αξιοκρατία από τη νέα Κυβέρνηση δεν την περιμέναμε ! Μας έχουν φύγει οι κάλτσες! Μετά από δύο μήνες «μαγείρεμα» και χιλιάδες αιτήσεις «αφελών» πολιτών, ΠΑΣΟΚων και Γαλάζιων ορίστηκαν Περιφερειάρχες αποτυχόντες υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που τώρα είναι πολιτευτές!!!
Και είναι όλοι τους οι καλύτεροι σε σχέση με τους υπόλοιπους που υπέβαλαν αιτήσεις! Οποία σύμπτωσις και τι επίπεδο επίσης! Αυτό είναι το Χάρβαρντ με την Οξφόρδη αντάμα σε συσκευασία πράσινου κόμματος.
Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών σήμερα Τρίτη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη διαφθορά. ΟΚ ησυχάστε. Τώρα που το θέμα το ανέλαβαν οι πολιτικοί αρχηγοί θα λάμψουμε από διαφάνεια! Μην ξεχνάμε ότι ο Σαμαράς έχει επι χείρας και το σφουγγάρι που του έμεινε από τις εσωκομματικές εκλογές.
Και τι θα πει ο Αντώνης στο Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών άμα δεν του αρέσει η εξέλιξη της κουβέντας; «Παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω» που έλεγε και ο Αντωνάκης της γνωστής ελληνικής ταινίας. «Το καπελάκι μου και φεύγω!!!»
Αμ το άλλο; Είδατε τον φούσκο που έριξε στον Μπερλουσκόνι ο πολίτης; Με μερικές τέτοιες και όλοι οι πολιτικοί θα γίνουν καλύτεροι!!! Με τα συγχωρήσεως μεσιέ λε πρεζιντάν!
Στην Ελλάδα πάλι. Δεν κινδυνεύουν δώρο και 14 ος μισθός μας διαβεβαιώνει ο Λοβέρδος. Για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις μην το βάζεις το χέρι σου στην φωτιά Υπουργέ μου. Θα το χάσεις.
Α! και που είσαι, Υπουργέ… καλή χρονιά!!!

Σχετικά Άρθρα