Γενική

Σειρά εκδηλώσεων ενόψει των εορτών

Πολλές επισκέψεις κοινωνικού χαρακτήρα για τους παίκτες της Ξάνθης

Όπως κάθε χρόνο τις μέρες πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, έτσι και φέτος η ΠΑΕ Ξάνθη στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης της έχει προγραμματίσει μια σειρά από εκδηλώσεις.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη 15/12 στις 11:00 θα υπάρξει επίσκεψη στα παιδιά του Ειδικού Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης με επικεφαλής το μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ, κ. Δαμκαλή και ομάδα ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα μοιράσουν δώρα και αναμνηστικά της ομάδας.
Την Πέμπτη 17/12 στις 12:30, επίσκεψη στο «Ψυχολογικό Κέντρο» Ξάνθης με επικεφαλής τον πρόεδρο της ομάδας, Άρη Πιαλόγλου και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών. Στην εορταστική εκδήλωση θα μοιραστούν δώρα και η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ θα ευχηθεί για τις γιορτές. Την Παρασκευή 18/12 (18:00), η ΠΑΕ Ξάνθη θα διοργανώσει στο bar- restaurant του ξενοδοχείου «Le Chalet» την καθιερωμένη ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους ποδοσφαιριστές και τα στελέχη της.
Την Τρίτη 22/12 (18:00), στον ίδιο χώρο του ίδιου ξενοδοχείου θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη εορτή των Ακαδημιών της ΠΑΕ, όπου οι αρχηγοί της ομάδας Ανδρών της Ξάνθης θα μοιράσουν δώρα και ευχές.
Τέλος, την Δευτέρα 21/12 (18:00) ο προπονητής της Ξάνθης, Γιάννης Μαντζουράκης, θα παρευρεθεί σε εκδήλωση που διοργανώνει ο σύλλογος προπονητών Έβρου για να προλογίσει την παρουσίαση βιβλίου των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αλεξανδρούπολης και να τιμηθεί για την πολυετή προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τέλος, κλήση για να συμμετάσχει στον αγώνα με την Ταϊλάνδη (06/01/2010), στην Μπαγκόνγκ έλαβε ο Αλ Σαϊφι από την εθνική ομάδα της χώρας του (Ιορδανία). Ο Σαϊφι θα αναχωρήσει από την Ξάνθη την ημέρα των Χριστουγέννων με προγραμματισμένη επιστροφή στις 08/01/2010.

Σχετικά Άρθρα