Γενική

Πολιτισμός, τηλεπικοινωνίες και νέες τεχνολογίες: για ένα καλύτερο μέλλον

Πετυχημένη η εκδήλωση έναρξης συνεργασίας

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009, η εκδήλωση έναρξης συνεργασίας του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης της Cosmote και της e- value.
Τους συμβαλλόμενους φορείς εκπροσώπησαν ο δρ. Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, μέλος Δ.Σ., ειδικός σύμβουλος του Ιδρύματος, η κα. Μαριλένα Φατσέα, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της Cosmote και κ. Αμβρόσιος Κάρδαρης, γεν. Διευθυντής e-value.
Με την υποχρέωση της Cosmote στην συμμετοχή του πολιτισμικού αγαθού της Θράκης, ξεκίνησε την ομιλία της η κα. Μαριλένα Φατσέα επαινώντας παράλληλα, το μέχρις στιγμής έργο του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.
Κατέληξε δε λέγοντας πως έχει σημασία για την εταιρεία που εκπροσωπεί, η προσφορά των νέων τεχνολογιών στους κατοίκους της περιοχής και ιδιαίτερα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπου με την δημιουργία του συγκεκριμένου εργαστηρίου και την υλοποίηση ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων θα μπορέσουν να μπουν με ίσους όρους στην αγορά εύρεσης εργασίας.
Ο κ. Κάρδαρης από την πλευρά της e- value τόνισε πως η εταιρεία του με την συνεργασία αυτή προσπαθεί να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας καταπολεμώντας την ανεργία στη περιοχή παρέχοντας εργασία σε πολλούς νέους ανθρώπους και περισσότερο στις γυναίκες, αφού η ανεργία πλήττει περισσότερο αυτές, και κατέληξε πως οι χώροι της e- value θα είναι διαθέσιμοι για την πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα αυτό.

Σχετικά Άρθρα