Γενική

Ν. Παππάς: «Έκανα λάθη και είχα παραλείψεις»

Αλλαγή σκυτάλης στην ΣΕΚΑΠ εναπομείνασα συνεταιριστική βιομηχανία- Νέος Πρόεδρος ο κος Δημήτρης Μπράτσος

Γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε στη ΣΕΚΑΠ, η οποία ήταν και η τελευταία επί προεδρίας Νικόλαου Παππά.
Η γενική συνέλευση της εταιρείας πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, με δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη. Το ένα αφορούσε στην αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και το άλλο στην αμοιβή του εντεταλμένου της εταιρείας, η οποία ανέρχεται στα 9.000 ευρώ.
Η αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου της μεγαλομετόχου Α.Τ.Ε., στην ΣΕΚΑΠ, προκάλεσε και αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου στην καπνοβιομηχανία, το οποίο προτάθηκε από την Α.Τ.Ε. και έγινε αποδεκτό. Νέος Πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ θα είναι ο Δημήτριος Μπράτσος, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα ύστερα από μια τυπική ψηφοφορία. Τα δύο θέματα της γενικής συνέλευσης ψηφίστηκαν ομόφωνα.
Νίκος Παππάς: «Η διοίκηση της εταιρείας αυτά τα πεντέμισι χρόνια, ήταν για μένα ένα μεγάλο σχολείο»
Την τελευταία του ομιλία πραγματοποίησε ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ Νικόλαος Παππάς, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος ανέφερε: «Από τη θέση αυτή, βρήκα καινούργια ενδιαφέροντα στη ζωή μου, έμαθα πώς είναι ο ανταγωνισμός της αγοράς και προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, χωρίς να ξέρω αν το κατάφερα. Από τη θητεία μου όλοι κάτι πήραν και ασφαλώς έκανα εγώ και λάθη και είχα και παραλείψεις» και συνέχισε: «Η Α.Τ.Ε κέρδισε αυτά τα χρόνια της διοίκησής μου 16 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η ΣΕΚΑΠ κέρδισε από την Α.Τ.Ε. την αύξηση των κεφαλαίων κίνησης κατά τεσσεράμισι εκατομμύρια ευρώ».
Ο κ. Παππάς αναφέρθηκε και στους επικριτές του, για τους οποίους είπε πως ότι έλεγαν δεν το έλεγαν από κακία, ενώ τόνισε ότι, παρόλο που το 2009 δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, τελικά τα κέρδη της επιχείρησης ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Σχετικά Άρθρα