Γενική

Στο Γηροκομείο Ξάνθης θα διατεθούν τα έσοδα από το ΜΠΑΖΑΡ

Χριστουγεννιάτικο ΜΠΑΖΑΡ από τον όμιλο Ιντερνάσιοναλ Ίννερ Γουήλ Ξάνθης

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, έλαβε χώρα σε αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της Ξάνθης, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, από το διεθνή όμιλο Ίννερ Γουήλ.
Τα έσοδα από τα αντικείμενα πώλησης, τα οποία εδόθησαν από καταστηματάρχες της Ξάνθης, θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για το Γηροκομείο Ξάνθης, όπου θα χτιστεί νέα ολοκαίνουργια πτέρυγα κλινών.
Πρόκειται για έναν όμιλο, ο οποίος ξεκίνησε από την Αγγλία και τον όμιλο των Ροταριανών. Για το λόγο ότι οι Ροταριανοί δεν μπορούν να κάνουν εκδηλώσεις. Έτσι οι σύζυγοι των Ροταριανών συνέστησαν τον όμιλο Ίννερ Γουήλ, πραγματοποιώντας εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Η Πρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης και του Ομίλου Ίννερ Γουήλ Ξάνθης Βιβή Στυλιανίδου, πήρε την πρωτοβουλία του Χριστουγεννιάτικου ΜΠΑΖΑΡ, με σκοπό τη διάθεση των εσόδων στο Γηροκομείο της πόλης.
«Κάθε χρόνο κάνουμε ένα ΜΠΑΖΑΡ. Το φετινό είναι αφιερωμένο στο Γηροκομείο της Ξάνθης, αφού τα έσοδα από τις πωλήσεις, θα διατεθούν εκεί. Πρόκειται για μια εκδήλωση καθαρά φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με προσφορές από Ξανθιώτες καταστηματάρχες, οι οποίοι διέθεσαν τα προϊόντα τους στο χριστουγεννιάτικο ΜΠΑΖΑΡ του Ίννερ Γουήλ. Τα χρήματα προορίζονται για την αγορά του διπλανού οικοπέδου από το γηροκομείο, στο οποίο θα ανεγερθεί νέα πτέρυγα, όπου θα φιλοξενούνται οι ηλικιωμένοι», δήλωσε η Πρόεδρος του Ίννερ Γουήλ Ομίλου Ξάνθης και Πρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης Βιβή Στυλιανίδου.

Νίκος Βιδάλης

Σχετικά Άρθρα