Γενική

…ταραΝΑΚΟΥνήματα

* Καλό μήνα και Καλό χειμώνα!
* Η Ν.Δ. γύρισε σελίδα και ο Αντώνης Σαμαράς είναι πλέον στο τιμόνι του κόμματος.
* Εύχομαι ο ακατονόμαστος να το ξεπεράσει και να μην πει τίποτα για κανέναν.
* Για να μην έχουμε σεισμούς και άλλα παρατράγουδα.
* Η Ντόρα και ο Πανίκας θα σταθούν στο πλευρό του νέου Προέδρου γιατί αλλιώς δε γίνεται.
* Είναι μονόδρομος η ενότητα και αν επιτευχθεί, τότε το κόμμα ίσως να μπορέσει να ορθοποδήσει, μετά την τελευταία ήττα του.
* Οι συγκάτοικοι της δεκαετίας του 70 Γιώργος Παπανδρέου και Αντώνης Σαμαράς είναι πλέον αντίπαλοι…
* Πρόσφατα μου είχε πει κάποιος να δω δημοσίευμα της Washington Post για τους δύο πολιτικούς άντρες.
* Δεν το είδα γιατί πραγματικά δεν με ενδιαφέρει ποιος θα έβγαινε αλλά αυτό που με νοιάζει είναι να δω να αλλάζει κάτι σε τούτο εδώ τον τόπο.
* Δε με νοιάζει ποιος θα είναι αυτός που θα το καταφέρει αλλά με ενδιαφέρει να γίνει.
* Και μεταξύ μας. Δεν το πιστεύω. Αν και είμαι αισιόδοξος άνθρωπος είμαι βέβαιη ότι πάντα κάτι θα γίνεται και θα στραβώνει η υπόθεση…
* Ας πάω όμως και σε κάτι που με χαροποίησε και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.
* Προχθές το βράδυ, γνώρισα την Κάρολ Παρασκευή Αθηνά. Είναι μια Αμερικανίδα από το Σαν Ντιέγο και τρίτης γενιάς Γιαπωνέζα που βαφτίστηκε χριστιανή ορθόδοξη σε μια περιοχή που αυξάνονται πλέον οι πιστοί της θρησκείας. Έφτασαν τους 5.000…
* Η κα Παρασκευή λοιπόν είδε ένα όραμα. Την Αγία Παρασκευή. Συζήτησε με Έλληνες φίλους της, πήρε πληροφορίες για την Αγία και την θρησκεία μας και μετά από 3 χρόνια εκκλησιασμού και μελέτης της θρησκείας μας, βαφτίστηκε. Κανείς δεν την προσηλύτισε να το κάνει, διευκρίνισε. Η ίδια έκανε αυτήν την επιλογή και πιστεύει σε μια θρησκεία όπως είπε που έχει την Ανάσταση σαν πιστεύω και δεν προτάσσει τις αμαρτίες και το πώς συγχωρούνται.
* Η δική μας θρησκεία δεν βασίζεται στο συναίσθημα αλλά στο συνδυασμό μυαλού και καρδιάς είπε επίσης η κα Παρασκευή από την Καλιφόρνια.
* Για μένα που γεννήθηκα χριστιανή ορθόδοξη ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Δεν σας κρύβω ότι συγκινήθηκα.
* Γιατί πολλές φορές αν και είμαι στην Ελλάδα δέχομαι τον χαρακτηρισμό: «Είσαι της Εκκλησίας» λες και πρόκειται για κάποια ασθένεια.
* Δεν τους παρεξηγώ…Άλλωστε αυτοί που τα λένε είμαι σίγουρη ότι πιστεύουν πιο πολλοί από εμένα και είναι πιο χριστιανοί ορθόδοξοι από εμένα.
* Η κα Παρασκευή είπε ότι δεν λέει ότι είναι χριστιανή ορθόδοξη αλλά όταν την ρωτάνε πως γίνεται και είναι πάντα αισιόδοξη και χαρούμενη τους αποκαλύπτεται.
* Όταν την ρώτησα, εάν δεν έβλεπε το όραμα, αν θα γινόταν χριστιανή ορθόδοξη μου είπε ότι θα υπήρχαν άλλοι δρόμοι για να γίνει.
* Ο καθένας έχει το ραντεβού του, την ώρα του, την στιγμή του.
* Είτε είσαι στην Καλιφόρνια, είτε είσαι στην Ξάνθη.
* Εύχομαι όλοι να βρούμε τον δρόμο μας.

Σχετικά Άρθρα