Τουλάχιστον από όσο ξέρω μιας και ήμουν εντός του εργοστασίου με την ειδικότητα μάλιστα του Ηλ. Μηχανικού ΤΕ, οι σκληροί δίσκοι του κεντρικού σέρβερ, δεν μπορούν να σβηστούν. Υπάρχουν τέτοιες δικλίδες και τόσα αντίγραφα ασφαλείας που είναι αδύνατον να χαθούν τα δεδομένα. Με αυτά λοιπόν που γνωρίζω μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι τα δεδομένα που έψαχνε η πρόεδρος των εκκαθαριστών δεν βρέθηκαν γιατί πολύ απλά το σύστημα δεν είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί στον αυτόματο για πάνω από 2- 3 μέρες.
Θέλει δηλαδή διαρκή επιτήρηση και συντήρηση τόσο σε μηχανολογικό επίπεδο, (θερμοκρασίες, σκόνες, επανεκκινήσεις κλπ.) όσο και σε επίπεδο προγραμματισμού. Από όσο πληροφορήθηκα το σύστημα είναι εκτός λειτουργίας για πάνω από 6- 7 μήνες, έχει γεμίσει αράχνες και σαύρες και ένα πρωί πήγε εκεί κάποιος «άσχετος» με την εταιρία να το ανοίξει να δει αν λειτουργεί!!! Ήταν λογικό να μην μπορέσει να βρει τα δεδομένα που χρειαζόταν και να νομίζει ότι έχουν σβηστεί οι δίσκοι. Τρόπος υπάρχει να εξαχθούν τα δεδομένα της ΣΕΒΑΘ και μπακαπ υπάρχουν και το σύστημα μπορεί να δουλέψει αυτό σας το υπογράφω. Δεν ξέρω αν όμως το θέλουν όλοι τους αυτό…(Φιλικά Σταύρος Καρυπίδης).
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Σταύρος Καρυπίδης
Εκδότης - Δημοσιογράφος μέλος της Έ.Ι.Η.Ε.Ε. Lead Digital Strategist - Διαμορφωτής κοινής γνώμης και βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το Υπουργείο Τουρισμού στο Digital Marketing "Grow Greek Tourism". Owner & Operator στην Drone Areo View εταιρίας αερο-βιντεοσκοπήσεων και αερο-φωτογραφήσεων (αδειούχος χειριστής ΣμηΕΑ UAS Pilot A & UAS Pilot B). Ceo & Founder της εταιρίας "Φυσικό Αέριο Ξάνθης".