Γενική

Ξεκινάει η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας

Από 3 Δεκεμβρίου και για έναν μήνα ανοίγει η Ονειρούπολη Δράμας

Συνέντευξη τύπου με αφορμή την επικείμενη έναρξη της φετινής «Ονειρούπολης» στη Δράμα θα δοθεί την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009 στις 12 το μεσημέρι στον πολυχώρο PuntoES (Φράγκων 2- 4, παλαιό κτίριο ΔΕΛΑΣΑΛ στη Θεσσαλονίκη) από τον Δήμαρχο Δράμας Θωμά Μαργαρίτη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ και μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής της μεγαλύτερης χριστουγεννιάτικης γιορτής της Ελλάδας.
Η ιστορική και μαρτυρική Δράμα φοράει τα γιορτινά της και η «Ονειρούπολη» ανοίγει τις πύλες του παραμυθένιου χωριού του Αη- Βασίλη που στήνεται στον πανέμορφο Δημοτικό Κήπο και στην πλατεία της πόλης, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, παραμονή της πολιούχου της Αγίας Βαρβάρας.
Ο Δήμος Δράμας σε αυτήν προσπάθειά του, έχει ενεργοποιήσει χιλιάδες δημότες εθελοντές, πολλούς φορείς και τους συλλόγους της περιοχής. Και φέτος θα έχουμε 32 μέρες γεμάτες δράσεις, 32 μέρες με καθημερινές εκδηλώσεις, 32 μέρες με παραμυθένια και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και βέβαια 32 μέρες γεμάτες χαμόγελα.
Στην συνέντευξη θα προβληθεί σύντομο βίντεο με επιλογές από τις καλύτερες στιγμές των προηγούμενων 5 χρόνων και θα παρουσιαστούν οι δράσεις και το πρόγραμμα της φετινής «Ονειρούπολης».
Η συνέντευξη τύπου πραγματοποιείται με την χορηγία του Οινοποιείου «ΚΤΗΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗ».
Στο τέλος θα ακολουθήσει δεξίωση.

Σχετικά Άρθρα