Γενική

Αλέξανδρος Πετρίδης

Δουλεύει και ως λογιστής! Τι άλλο αποκαλύπτει για τον εαυτό του;

Στην εκπομπή της Βάσιας Λόη «Μεσημεριανό Express» μίλησε ο Αλέξανδρος Πετρίδης για την εξωτερική του εμφάνιση, που πολλοί θέλουν να μιμηθούν (!), αλλά και για την άγνωστη μέχρι στιγμής καριέρα του, ως λογιστής.
Απαντώντας στα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλο, είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν ενοχλείται. Αντιθέτως, παρακολουθεί το «Αλ Τσαντίρι» φανατικά και γελάει. Όσο για το αν λέει πράγματα με σκοπό να αποτελέσει στόχο σχολιασμού, ο Αλέξανδρος δήλωσε ότι «δεν θα έλεγα κάτι που δεν με αντιπροσωπεύει για να με σχολιάσει ο Λάκης Λαζόπουλος».
Η εξωτερική εμφάνισή του είναι, όπως λέει ο ίδιος, αποτέλεσμα πολύχρονης ενασχόλησης με τη γυμναστικής αλλά και ένα χάρισμα που του έδωσε η φύση. «Προσέχω τον εαυτό μου όπως κάθε άνθρωπος που βγαίνει στο γυαλί» είπε, ενώ συμπλήρωσε ότι πολλοί είναι αυτοί που «πηγαίνουν στον οδοντίατρο και ζητάνε το χαμόγελο «Αλέξανδρος Πετρίδης’. Προτιμώ να ‘μαι πολύ γυμνασμένος και όσες κάθονται δίπλα μου να είναι χαρούμενες, παρά να μην είμαι γυμνασμένος και απλά να μπορώ να βρίσκω πουκάμισα».
Τέλος, αποκάλυψε πως εκτός από παρουσιαστής είναι και λογιστής, αφού αυτό είναι το αντικείμενο που έχει σπουδάσει. «Κρατάω τα λογιστικά βιβλία 18 ηθοποιών και μιας τραγουδίστριας. Ο λογιστής και ο γιατρός είναι ο άνθρωπός μας. Αν θέλει μπορεί να σε καταστρέψει. Παίρνω απλά τα λεφτά του λογιστή και όχι παραπάνω επειδή είμαι ο Αλέξανδρος Πετρίδης της τηλεόρασης»!
Ο Αλέξανδρος ήταν μεγάλη ανακάλυψη. Είχαμε γνωριστεί πριν από έξι μήνες στο Κηφισίας Live, τότε που τραγουδούσε στο λαϊκό πρόγραμμα του μαγαζιού μαζί με την Πόπη Μαλιωτάκη. Μου μίλησε για την καριέρα του, τις εκπομπές του (είχε εκνευριστεί πάρα πολύ που δεν ήξερα το Μη Μου Πεις, που «κάνει θραύση στην περιφέρεια», όπως μου είπε), για την πορεία που έχει στο χώρο, για το επιχειρηματικό του μυαλό. Λίγο καιρό μετά, ήρθε η ώρα να μάθει όλη η Ελλάδα τον Αλέξανδρο.
Πώς διατηρείς αυτό το σώμα;
Το σώμα μου είναι η αρχή και το ήμισυ του παντός. Γυμνάζομαι αρκετά, αλλά όχι τόσο πολύ όσο πιστεύει ο κόσμος που με σταματάει στο δρόμο και με βλέπει από την τηλεόραση. Το αποτέλεσμα που βλέπετε είναι αποτέλεσμα χρόνων και έτσι το μόνο που χρειάζομαι πια είναι σαράντα λεπτά προπόνηση καθημερινά. Δεν παίρνω αναβολικά, δεν παίρνω χαπάκια, δεν κάνω κάτι extreme, αυτό που βλέπετε είναι φυσικό. Το σώμα μου είναι πλασμένο για να είναι έτσι και το δικό μου σώμα είναι πλασμένο για να είναι εντυπωσιακό. Δεν πάνε σε όλους τα μούσκουλα, πρέπει να το ’χεις για να τα ’χεις.
Πότε το κατάλαβες αυτό;
Από τότε που γεννήθηκα. Όταν τελείωσα την κολύμβηση, στη Β’ Λυκείου, αποφάσισα να δώσω εξετάσεις και να περάσω στο πανεπιστήμιο επειδή ήθελα να αποκτήσω και μόρφωση, πέρα από αυτή την εντυπωσιακή εικόνα που βλέπετε. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων, ξεκίνησα το bodybuilding. Ξέρεις τι μου αρέσει; Που, όπου και να πάω στην Ελλάδα και στην Κύπρο, ο κόσμος κοιτάει το κορμί μου σαν κάτι το μοναδικό.
Αισθητικά σου αρέσει αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη;
Είμαι ερωτευμένος με το κορμί μου! Γενικότερα, είμαι ερωτευμένος με τον εαυτό μου και μου αρέσει, γιατί, μαζί με μένα, είναι ερωτευμένη μαζί μου και όλη η Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα