Γενική

Ξεκίνησαν οι αγορές χριστουγεννιάτικών ειδών

Εκατοντάδες οι επιλογές- Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές- Δηλώσεις της ιδιοκτήτριας του καταστήματος «Cosmoπροσφορές»

«Προ των πυλών» είναι πλέον οι γιορτές των Χριστουγέννων και οι κάτοικοι της Ξάνθης «ξεχύνονται» στους δρόμους της πόλης, αναζητώντας τα κατάλληλα στολίδια για τη διακόσμηση του σπιτιού τους.
Τα χριστουγεννιάτικα αντικείμενα είναι εκατοντάδες και οι επιλογές πάρα πολλές. Τα δέντρα είναι αυτά που κατέχουν τα πρωτεία στην αναζήτηση, ενώ ακολουθούν τα στολίδια, τα λαμπάκια και τα εκατοντάδες άλλα διακοσμητικά. Οι βιτρίνες των καταστημάτων «βρίθουν» από Αγιοβασίληδες, εντυπωσιακά δέντρα, χιλιάδες λαμπάκια και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, για αξέχαστα Χριστούγεννα, μέσα σε φανταστική ατμόσφαιρα.
«Η οικονομική κρίση οπωσδήποτε «παίζει» μεγάλο ρόλο σε ένα νοικοκυριό. Παρόλ αυτά τα χριστουγεννιάτικα είδη εξακολουθούν και έχουν απήχηση στους πολίτες, γιατί προσπαθούμε κάθε χρονιά να μειώνουμε τιμές και να βγάζουμε προσφορές, εξυπηρετώντας έτσι τον κόσμο, ούτως ώστε να μπορεί να ψωνίσει και να χαρεί τις γιορτινές μέρες», δήλωσε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος «Cosmoπροσφορές» Βασιλική Μαρίτα.
Τα Χριστούγεννα συνηθίζουμε να στολίζουμε το σπίτι μας και το χριστουγεννιάτικο δέντρο με λαμπάκια. Τα λαμπάκια και η φωτιά στο τζάκι, που ανάβουμε αυτές τις μέρες, συμβολίζουν τη ζωή και τη ζεστασιά, καταμεσής του κρύου και σκοτεινού χειμώνα και γι αυτό ο κόσμος αγοράζει πάντα δέντρο και λαμπάκια, χριστουγεννιάτικα προϊόντα, τα οποία έχουν και τη μεγαλύτερη απήχηση τους πολίτες, όπως λέει και η κ. Μαρίτα.
Βασιλική Μαρίτα: «Σαν επαγγελματίες πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον κόσμο»
Κάθε γιορτές, βγαίνει στην επιφάνεια το θέμα των κινέζικων προϊόντων, τα οποία εύλογα δεν έχουν καλή φήμη στους πολίτες, αφού δεν είναι λίγες οι φορές, που παρουσιάζουν προβλήματα, θέτοντας σε κίνδυνο αυτούς που τα χρησιμοποιούν.
«Πρέπει εμείς οι επαγγελματίες να είμαστε ειλικρινείς με τον κόσμο. Οι μεγαλύτερες παραγωγές γίνονται στην Κίνα και στην Ταϊλάνδη. Κάποιος επαγγελματίας μπορεί να επιλέξει την καλή ποιότητα, σε πολύ καλή τιμή και μπορεί επίσης να επιλέξει και την όχι καλή ποιότητα, σε καλή τιμή. Εμείς επιλέγουμε την καλύτερη ποιότητα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσφέροντας τα προϊόντα και σε πολύ καλές τιμές, γιατί όπως είπαμε υπάρχει πολύ καλή ποιότητα προϊόντων, σε πολύ καλή τιμή. Ο κόσμος έχει μπερδέψει το κινέζικο προϊόν. Υπάρχουνε πολύ καλά προϊόντα στην Κίνα, αρκεί ο επαγγελματίας να κάνει τις σωστές επιλογές», δήλωσε η ιδιοκτήτρια των «Cosmoπροσφορών» Βασιλική Μαρίτα, αναφερόμενη στα κινέζικα προϊόντα.
Φέτος, οι τιμές στα χριστουγεννιάτικα είδη ξεκινούν από 29 ευρώ για τα δέντρα, από τρεισήμισι ευρώ για τις μπάλες, ενώ σημαντικότατες είναι και οι προσφορές που πραγματοποιούνται.

Νίκος Βιδάλης

Σχετικά Άρθρα