Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Άθλια, άνδρα και θρασύδειλα υποκείμενα που «υποκινούνται» από προσωπικά κόμπλεξ ή… από κύκλους αποσταθεροποίησης της περιοχής ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ! ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης, Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, Τσετίν Μάντατζη, Δήμαρχος Αβδήρων, Δήμαρχος Βιστωνίδας, Στ. Τριμίτζιος, Μ. Φανουράκης, Χρ. Πούλιος, Κ. Γαβριηλίδης, Πας. Λύρατζης, Στ. Βλαχόπουλος, Μαρ. Ξανθοπούλου, γραφείο Ντόρας κ.ά «ΣΙΩΠΗΣΑΝ»! Μητροπολίτης Ξάνθης, Σωκ. Ξυνίδης, Κοντός, Δήμαρχοι Ξάνθης, Τοπείρου, Σταυρούπολης, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, Φορείς, Δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης… Κάποτε και οι «αναρχικοί» ακόμη, είχαν μια «λεβεντιά»… Ότι κι αν έκαναν, έβαζαν την «υπογραφή» τους! Αυτό το «νέο» φρούτο, είναι οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ στο είδος τους! «Βάφουν» τους ανδριάντες των Ξανθιωτών Ηρώων και υπογράφουν ως… ΚΚΕ με κόκκινη μπογιά, ρίχνουν μολότοφ στα τζαμιά να πάει ο «νους» στους «ακραίους» του Χαρδαβέλα ή τους «Γκρίζους Λύκους», καίνε τα αυτοκίνητα του Μητροπολίτη, του Εισαγγελέα, του Δήμαρχου Ξάνθης που θα τα πληρώνει ο «λαουτζίκος» ή οι Ασφαλιστικές εταιρείες και «πετάνε» μολότοφ και γκαζάκια στην εφημερίδα των ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ και των ΡΗΞΕΩΝ ώστε να την ΦΙΜΩΣΟΥΝ πριν προλάβουν τα… ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ της εξουσίας! Τρομοκράτες της… καρπαζιάς και «βουτυρομπεμπέδες» με Armani ή ΘΡΑΣΎΔΕΙΛΑ «μέλη» του «συστήματος», δηλαδή στυγνοί ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ;;;
Μαχητής

Πληροφορίες λένε ότι την απόφαση της κυρίας Μπακογιάννη να θωρακίσει την υποψηφιότητά της με ένα στέλεχος με δυναμική απήχηση στον κεντρώο χώρο, αποφασιστικό ρόλο έπαιξαν λογικά και οι δημοσκοπήσεις του Σαββατοκύριακου που εμφανίζουν τον κ. Αντώνη Σαμαρά να έχει αποκτήσει ισχυρό ρεύμα νίκης ύστερα από την σύμπλευσή του με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Αδέσμευτη

Σε χθεσινή του επιστολή προς τους δύο συνυποψηφίους του για την αρχηγεία της Ν.Δ. (Μπακογιάννη- Σαμαρά) ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφέρεται βασικά στην αναγκαιότητα για ενότητα στην ιστορική παράταξη. Μια ενότητα που απαιτείται όσο ποτέ άλλοτε από το 1974 και εντεύθεν. Μία ενότητα, που αν διασαλευτεί τώρα, κινδυνεύει να τιναχθεί τον αέρα το οικοδόμημα του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή, που συμπεριέλαβε και το υπηρέτησαν ιδεολογικά εκατομμύρια Ελλήνων ψηφοφόρων.
Θράκη

Τους στόχους και τους λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκε η πρωτοβουλία πολιτών για την απομάκρυνση του Τουρκικού Προξενείου από την Κομοτηνή, θέλησαν να καταστήσουν γνωστούς δια μέσου των εκπροσώπων των τοπικών ΜΜΕ στους κατοίκους του Νομού Ξάνθης, τα μέλη της Κίνησης, τα οποία έδωσαν το μεσημέρι του Σαββάτου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης συνέντευξη τύπου. Δίπλα τους κατά τη διάρκεια την εκδήλωσης και πολλοί υποστηρικτές τους, όπως καθηγητές του ΔΠΘ, εκπαιδευτικοί, και μέλη του ΙΘΤΠ.
Αγώνας

Α Μια αποκλειστικότητα σας έχω σήμερα, η οποία «θα συζητηθεί αρκετά τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες μου, το Σάββατο το βράδυ, ο εορτάζων Φ. Τσαλίδης παραβρέθηκε σε μυστικό δείπνο μαζί με στελέχη και υποστηρικτές του, τους οποίους κάλεσε για να τους κεράσει για την ονομαστική του εορτή, σε ταβέρνα του Ευμοίρου. Αυτό είναι το πρώτο κομμάτι της σημερινής αποκλειστικότητας που σας μεταφέρω, το δεύτερο κομμάτι της αποκλειστικότητας έχει να κάνει με αυτό που διέρρευσε από το δείπνο του Σαββάτου, όπου σύμφωνα με κοντινούς κύκλους του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας, ο ίδιος θέλοντας να εξιλεωθεί για τα όσα δήλωσε δημόσια περί κυκλωμάτων και σάπιου συστήματος φωτογραφίζοντας τον Αλέξανδρο Κοντό, σκέφτεται πολύ σοβαρά να αναλάβει την πλη¬ρωμή των Πούρων που έμειναν ανεξόφλητα και ως θέμα ειδήσεων απασχόλησαν ολόκληρη την χώρα την περασμένη εβδομάδα.
Φωνή της Ξάνθης

Είναι παροιμιώδεις οι αναφορές στην γκαντεμιά του κ. Μητσοτάκη. Άλλα το αποκορύφωμα της γκαντεμιάς του δεν θα είναι να χάσει η κόρη του την αρχηγία της Ν.Δ. από τον Αντώνη Σαμαρά το άλλοτε «πολιτικό του τέκνο» που ο ίδιος ανέδειξε και τον έκανε υπουργό; Δεν είναι επίσης άξιο αναφοράς το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πλήρωσε τη δική του …αποστασία από τον Σαμαρά, ο οποίος τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα;
Εμπρός

Σχετικά Άρθρα