fbpx
Γενική

Αφιέρωμα στο Σύλλογο Σαρακατσάνων Ξάνθης

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 19:30 έως 20:00 στο κανάλι- Ροδόπη Τηλεόραση- η εκπομπή «Αντίλαλοι Ψυχής» του κ. Κούτρα Στέργιου θα είναι αφιερωμένη στο Σύλλογό Σαρακατσάνων Ξάνθης Ο Λεπενιώτης.
Στιγμιότυπα από το φετινό 9 ο Ξανθιώτικο Αντάμωμα Σαρακατσάνων στο Λειβαδίτη και από τις πρόσφατες «Γιορτές Παλιάς Ξάνθης» στο «Στέκι των Σαρακατσάνων», συνεντεύξεις, τραγούδια και χοροί θα συνθέτουν την εκπομπή «Αντίλαλοι Ψυχής», η οποία θα αναμεταδοθεί την επόμενη ημέρα Κυριακή 22- 11- 09, μετά τις 7:30 πρωινής.
Με την ευκαιρία αυτή ο Σύλλογος Σαρακατσάνων Ξάνθης ευχαριστεί τον κ. Κούτρα Στέργιο «που μας τίμησε με την ευχάριστη, ακούραστη, αεικίνητη, μεστή παρουσία του τόσο στο 9 ο Ξανθιώτικο Αντάμωμα, όσο και στις τρεις βραδιές στις Γιορτές Παλιάς Ξάνθης 09, να τον ευχαριστήσουμε που αφιερώνει την εκπομπή του στο Σύλλογό μας και φυσικά να τον συγχαρούμε για την κατάθεση ψυχής που κάνει στην υπέροχη εκπομπή του «Αντίλαλοι Ψυχής» στη Ροδόπη Τηλεόραση, που συμβάλλει στη διάσωση, διατήρηση και διαιώνιση της πλούσιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Το Σάββατο 20 Μαρτίου 2010 θα προβληθεί η θεατρική παράσταση του Συλλόγου- Σαρακατσάνικη Βραδιά- που είναι αφιέρωμα στην αγέρωχη φυλή μας».

Σχετικά Άρθρα