fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Όλοι εμείς λοιπόν μαζί με τον γνωστό Ντεντέ ήμασταν οι… ακραίοι, αυτοί που μιλήσαμε στον ΑΘΕΑΤΟ ΚΟΣΜΟ κατά την γνωστή κυρία Μαρία Κώστογλου του ΙΝ.Ε. Οπότε μετά από αυτό παρακαλούμε τον κύριο Κώστα Χαρδαβέλα τάχιστα την επόμενη φορά να στείλει το συνεργείο του στο ΙΝ.Ε. και στην μη… ακραία κυρία Μαρία. Εκεί άλλωστε θα βρουν (μιας και αυτές τις μέρες το J.K του «Πύρρου κάνει ανακαίνιση) και τον επίσης μη… ακραίο Πρόεδρο κύριο Παπαχρήστου (σε αντιδιαστολή του κυρίου Ανέστη Καλλιγά), να πει κι αυτός τα δικά του! Και να δείξουν τον… πραγματικό κόσμο της Θράκης!!! (Σ.Σ. Κι αν μιλήσουν και οι πρώην καταληψίες αναρχικοί του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, ακόμη καλύτερα θα ολοκληρωθεί το panel).
Μαχητής

Προβάδισμα στη ΝΤΟΡΑ δίνουν και οι δημοσκοπήσεις του Σαββατοκύριακου, ενώ την ίδια ώρα παρατηρείται έντονη κινητικότητα Κοντού, Νομάρχη Ξάνθης, Στ. Μωραϊτη, Γ. Ράπτη, Φ. Τσαλίδη, Ζαγναφέρη κλπ υπέρ Ντόρας που στις 28 Νοεμβρίου μιλάει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Ζ’ Palace.
Αδέσμευτη

Ξεκίνησε μια «περίεργη» συζήτηση για… πρόωρες εκλογές την Άνοιξη με αφορμή την εκλογή του Προέδρου Δημοκρατίας. Με το σκεπτικό ότι ο Παπανδρέου μπάζει στο «κόλπο» τους μετανάστες δίνοντάς τους δικαίωμα ψήφου ώστε να πάρει πακέτο τις ψήφους τους στις επόμενες εκλογές, ο Καρατζαφέρης προτείνει στον νέο αρχηγό της Ν.Δ. να βγουν απ’ τα «αριστερά» και να μην επιτρέψουν να γίνει κάτι τέτοιο… Μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο τι θα κάνει ο Παπανδρέου, αλλά και ο νέος αρχηγός της Ν.Δ.; φαντάζεστε να ξαναπάμε για εκλογές σε πέντε μήνες; Πάντως ερωτηθείς ο Αλ. Κοντός, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.
Θράκη

Οι περιοχές της χώρας που συνορεύουν με τα βαλκανικά κράτη έχουν υποστεί πλήγμα από την παγκοσμιοποίηση και την ευνοϊκότερη διακίνηση κεφαλαίου, επιχειρήσεων και εργαζομένων. Η εικόνα είναι απελπιστική και σύντομα η Ξάνθη θα ακολουθήσει το δρόμο άλλων περιοχών της Βόρειας Ελλάδας που πλήττονται από την ανεργία και την υπανάπτυξη’. Αυτή είναι η προειδοποίηση της Ένωσης Ελλήνων Πολιτών, που, σε ανακοίνωσή τους, υπογραμμίζουν ότι, βάσει ερευνών που έχουν διεξάγει στη Βόρεια Ελλάδα η εικόνα είναι απογοητευτική και ανησυχητική για την ευημερία του τόπου μας.
Εμπρός

Η πρόσφατη εκλογική πανωλεθρία της Ν.Δ. τοπικά, αντί να ταρακουνήσει τα στελέχη της και να δρομολογήσει άμεσα διαδικασίες ανασύνταξης των δυνάμεων της, αρχικά μέσα από την αναζήτηση και καταλογισμό ευθυνών και εν συνεχεία ενός ανοιχτού διαλόγου που θα θέσει εκ νέου σε γερές βάσεις την παράταξη στο νομό και θα βάλει φρένο στην εσωστρέφεια, πυροδότησε τη «μετωπική» σύγκρουση των δυο στρατοπέδων του κόμματος.
Αγώνας

Πληθαίνουν καθημερινά οι διαμαρτυρίες των πολιτών για την κατάσταση που επικρατεί .στο κέντρο της πόλης λόγω των έργων στην πλατεία και βέβαια όλοι έχουν δίκιο, αφού η πόλη κόπηκε στα δυο και ο Δήμος σε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες, μας άφησαν μόνο έναν δρόμο για να επικοινωνεί το κάτω μέρος της πόλης με το επάνω. Χαρακτηριστικό το περιστατικό που συνέβη προχθές το απόγευμα, όταν ασθενοφόρο το οποίο ήθελε να πάει από την Β. Κωνσταντίνου προς την Καραολή είχε εγκλωβιστεί στα φανάρια της Κεντρικής πλατείας και δεν είχε καμία διέξοδο διαφυγής.

Σκεφτείτε κύριοι της Δημοτικής Αρχής, κύριε Δήμαρχε και ειλικρινά δεν με νοιάζει το τι λέτε και τι σας λένε, μέσα σε ένα ασθενοφόρο το οποίο θα εγκλωβιστεί, να είναι κάποιος του οποίου η ζωή κρέμεται από το δευτερόλεπτο, ακόμα τι έχει να γίνει. Ούτε αν χαλάνε οι γυναίκες τα τακουνιά τους με ενδιαφέρει, ούτε αν κάποιοι χάνουν την βόλτα με το αμάξι τους γύρω από την πλατεία με νοιάζει. Να δώσετε διεξόδους για περιστατικά επείγοντα που τώρα δυστυχώς κολλάνε στην κίνηση που εσείς με τα έργα χειροτερέψατε
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα