fbpx
Γενική

…ταραΝΑΚΟΥνήματα

* Σας καλημερίζω και αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά στο παλικάρι που προσβλήθηκε από τον ιό της νέας γρίπης. Και από ότι μαθαίνω πάει καλά…Σιδερένιο να είναι!
* Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι θα πρέπει να προσέχουμε, αν και όπως λένε τα στατιστικά στοιχεία θα προσβληθεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού.
* Όσο για το εμβόλιο της νέας γρίπης πολλά λέγονται. Διίστανται οι απόψεις για το αν θα πρέπει να το κάνουν για να προστατευτούν αρχικά οι ευπαθείς ομάδες που είναι πιο εκτεθειμένες στον κίνδυνο.
* Επίσημα στη Γερμανία Γερμανός ανώτερος υπάλληλος υγείας ενεργοποιεί το συναγερμό για το H1N1 εμβόλιο.
* Ο Δρ Βόλφγκαγκ Βόντραγκ (Wolfrgang Wodarg) είναι πολιτικός και ειδικός στους πνεύμονες, την υγιεινή και την περιβαλλοντική ιατρική. Είναι ο πρόεδρος της επιτροπής υγείας στο γερμανικό Κοινοβούλιο και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Έχει τις σοβαρές επιφυλάξεις για την εταιρεία Novartis που αναπτύσσει το εμβόλιο και το δοκιμάζει στη Γερμανία.
* Το είπε ολοκάθαρα ο άνθρωπος: «Το θρεπτικό διάλυμα στο εμβόλιο αποτελείται από τα καρκινώδη κύτταρα από τα ζώα και δεν ξέρουμε εάν θα μπορούσε να υπάρξει μια αλλεργική αντίδραση».
* Πρώτη φορά θα γίνουμε πειράματα;
* Αυτήν την εντύπωση έχουμε όλοι μας και δεν θέλουμε να κάνουμε το εμβόλιο.
* Άλλωστε στη χώρα μας δεν είχε βγει η εξής καταπληκτική ανακοίνωση ότι θα υπογράφουμε να το κάνουμε το εμβόλιο με δική μας ευθύνη;
* Πάντως, στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα έγγραφο της υπηρεσίας Health and Human Services- Υγεία και Ανθρώπινες υπηρεσίες- που υπογράφεται από την γραμματέα Kathleen Sebelius, εξαιρεί από σχηματισμό δικογραφιών και απαλλάσσει τις επιχειρήσεις φαρμάκων, τους κυβερνητικούς ανώτερους υπαλλήλους, και τους γιατρούς, από τις δίκες που κατατίθενται από εκείνους που βλάπτονται από το εμβόλιο γρίπης χοίρων.
* Αφήστε που διάβασα ότι μπορεί και να τοποθετούν μέσα σε αυτό και μικροτσιπάκια…για να μας παρακολουθούν…
* Παρατραβηγμένο αλλά σε μια εποχή που θέλουν να μας έχουν αγέλες μια χαρά σενάριο είναι κι αυτό.
* Όχι δεν πιστεύω ότι θέλουν να μας εξοντώσουν αλλά αν το κατάφερναν δεν θα τους χαλούσε.
* Στο βωμό του χρήματος και της καλής ζωής εμείς όλοι οι απλοί άνθρωποι είμαστε μυρμηγκάκια μπροστά στους μεγάλους και τρανούς.
* Εσείς σκέφτεστε ακόμη να κάνετε το εμβόλιο;
* Όλα για τα φράγκα γίνονται.
* Σιχάθηκα πια…Πραγματικά.
* Να τα έχουν και να τα χαίρονται. Αλλά με αυτά δεν αγοράζουν τις ψυχές τους…
* Υγεία εύχομαι σε όλους…

Σχετικά Άρθρα