fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Μπορεί κάποιοι να «διαδίδουν» τεχνηέντως ότι «αν ο Λάκης δει πως χάνει τις εκλογές θα κάνει…πίσω και δεν θα κατέβει», ωστόσο πληροφορίες μου λένε ότι «ο Δήμαρχος κινείται πλέον σε προεκλογικούς ρυθμούς» και ο «υπαρχηγός» Μανώλης Τσέπελης κοιτάζει από τώρα να κλείσει τους «μειονοτικούς» δυνατούς υποψήφιους… Ήδη η υποψηφιότητα του γυμναστή Χουσεϊν Μεμέτ Ουστά έχει «κλείσει», ο Μπαντάκ Χουσεϊν είναι προ των «θυρών» για να πει το «ναι» στον Δήμαρχο και το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει με το ισχυρό «τρίδυμο» Δημήτρης Μπένης, Γιάννης Παπαμαρκάκης και Μπάμπης Χατζημεστής…
Μαχητής

Αναβλήθηκε η επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στην Αλεξανδρούπολη λόγω ξαφνικής ασθένειας (τροφική δηλητηρίαση)… Μας ενημέρωσε σχετικά η Σούλα Ιακωβίδου, «ψυχή» της ομάδας των Σαμαρικών στο Ν. Ξάνθης… Μήπως τον τράταρε κανένα… ξηροτήγανο με μπαγιάτικο σουσάμι η Ντόρα και τον… «έστειλε»; Πάντως τα πράγματα για τους Ντοράκηδες έχουν δυσκολέψει ενώ για ακόμη μια φορά η στήλη επαληθεύεται, αφού ήδη καταγράφηκαν οι πρώτες γέφυρες από γνωστούς «χαμαιλέοντες» στην κατεύθυνση των αυθεντικών Σαμαρικών! Και που είστε ακόμη.
Θράκη

Με αφορμή τη συζήτηση και τα δημοσιεύματα περί την ανάγκη κατασκευής νηπιαγωγείου στη Γενισέα, θεωρούμε αναγκαίο να διευκρινιστεί ότι, πριν το τέλος του έτους θα έχει δημοπρατηθεί, μετά από μεγάλη προσπάθεια τακτοποίησης γραφειοκρατικών ζητημάτων και προβλημάτων. Το νηπιαγωγείο θα έχει επιφάνεια μεγαλύτερη των 300τ.μ. και τρεις κύριες αίθουσες για τη στέγαση των νηπίων, θα είναι δε υπερσύγχρονο από κάθε πλευρά, παρότι δεν συμπεριλαμβάνονταν στις εισηγήσεις της Α/θμιας Εκπαίδευσης για ανέγερση.
Αδέσμευτη

Η υποψήφια αρχηγός της ΝΔ δεσμεύεται ότι αν εκλεγεί, θα δημιουργήσει ένα κόμμα ανοικτό στους πολίτες, χωρίς αποκλεισμούς και στερεότυπα. Αναφερόμενη στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, τονίζει πως οι Νεοδημοκράτες βγαίνουν από ένα ισχυρό σοκ και χρειάζονται χρόνο για να σταθμίσουν θέσεις, ιδέες, προτάσεις, προσωπικές διαδρομές. Τα νέα πρόσωπα σε θέσεις – κλειδιά, υποστηρίζει, και οι νέες αντιλήψεις που θα κομίσουν, θα οδηγήσουν την ΝΔ σε έναν καινούργιο δρόμο, προκειμένου να κερδηθεί και πάλι η εμπιστοσύνη των πολιτών. Ο λαός αποφάσισε να στείλει στην αντιπολίτευση την ΝΔ, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η κα Ντόρα Μπακογιάννη. Το γεγονός αυτό από μόνο του δείχνει ότι έγιναν λάθη.
Εμπρός

Ο Αχμέτ Χατζηοσμάν μιλάει στα “Νέα” για τη μουσουλμανική μειονότητα αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός Ροδόπης. Δηλώνει πως η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ «Πρόκειται για μία ψήφο ενσυνείδητη, η οποία απορρέει από το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ στη μεταπολιτευτική πολιτική ιστορία υιοθέτησε και εφάρμοσε φιλελεύθερες και δημοκρατικές πολιτικές έναντι της μειονότητας».
Αγώνας

Δεν ξέρω αν επιχειρούν κάποιοι άλλοι εκτός του Προξενείου της Κομοτηνής, να δημιουργήσουν προβλήματα στην ειρηνική συνύπαρξη Χριστιανών και μουσουλμάνων στην Θράκη, αλλά μάλλον ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλας, με την εκπομπή του, επιχειρεί το τελευταίο διάστημα να μεγαλώσει τα νούμερα τηλεθέασης, χρησιμοποιώντας το θέμα αυτό. Δεν γνωρίζω γιατί τόσα χρόνια ο κύριος Χαρδαβέλας δεν γνώριζε την Θράκη και την ανακάλυψε την τελευταία εβδομάδα, αλλά καλά θα κάνουν αυτοί οι κύριοι της Αθήνας να κατσουνε στα αυγά τους και να μαζευτούν στο καβούκι τους, μην τους πάρει και τους σηκώσει. Αν θέλετε κύριοι να ασχοληθείτε σοβαρά με τα προβλήματα της Θράκης κύριοι, ασχοληθείτε με τα Κλειστά Συνεταιριστικά Εργοστάσια που έστειλαν στα ύψη την ανεργία στον Νομό Ξάνθης, ασχοληθείτε με τους υπεύθυνους που τοποθετήθηκαν τα τελευταία χρόνια στο τιμόνι αυτών των εταιριών οδηγώντας τες στον γκρεμό, ασχοληθείτε με τα οικόπεδα και τα ακίνητα του κυρίου Βενιζέλου και όχι με την ειρηνική συνύπαρξη Χριστιανών και μουσουλμάνων στην Θράκη, διαφημίζοντας τις κινήσεις του Τούρκικου Προξενείου Κο¬μοτηνής και των έμμισθων πρακτόρων της Άγκυρας, που κατά καιρούς επιχειρούν να δημιουργήσουν προβλήματα.
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα