fbpx
Γενική

Βρέθηκε στο πέρασμα τους;

Άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο δημαρχιακό όχημα του Δημάρχου Ξάνθης- Μικρές υλικές ζημιές

Μικρές υλικές ζημιές προξένησαν άγνωστοι στο υπηρεσιακό όχημα του Δημάρχου Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη, ύστερα από φωτιά, που έβαλαν στο αυτοκίνητο, το ξημέρωμα της Τετάρτης.
Το δημαρχιακό όχημα δεν υπέστη σοβαρές ζημιές, αφού αυτές περιορίστηκαν μόνο στο λιώσιμο κάποιων πλαστικών, γύρω από το αμάξωμα.
Το δημαρχιακό αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στη συμβολή των οδών Σταύρου Βλαχοπούλου και Πραξιτέλους, όπου διαμένει ο οδηγός του.
«Νομίζω ότι ήταν ένα γεγονός ίσως και τυχαίο, διότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, βρίσκεται σχεδόν όλο το χρόνο στο υπόγειο πάρκινγκ του Δήμου, αλλά λόγω κακών καιρικών συνθηκών, ο οδηγός πήγε σπίτι του με το αυτοκίνητο αυτό, αφήνοντάς το έξω από το σπίτι του. Κατά τη δική μου σκέψη, νομίζω ότι τα άτομα, τα οποία έκαναν τη ζημιά στην τράπεζα, στη συνέχεια ενδεχομένως να έφυγαν από εκεί και βλέποντας τις κόκκινες πινακίδες του οχήματος, γιατί δεν έχει άλλη ένδειξη, ούτε ότι είναι του Δήμου ή του Δημάρχου ή οποιουδήποτε άλλου στελέχους του Δήμου, επιχείρησαν να προκαλέσουν καταστροφές. Να τονίσω ότι οι ζημιές είναι πάρα πολύ μικρές, αφού μόνο εξωτερικά κάηκαν κάποια πλαστικά, ιδιαίτερα στο μπροστινό μέρος», δήλωσε για το γεγονός ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης και συνέχισε: «ανακρίσεις διενεργεί η Ελληνική Αστυνομία και περιμένουμε τα αποτελέσματα αυτών».

Νίκος Βιδάλης

Σχετικά Άρθρα