Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Νέα «πληγή» στον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη δυστυχώς «ανοίγει» ο Πρόεδρος της ΣΤΕΓΗΣ Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Τάσος Θεοδωρίδης τον οποίο σε κάποια φάση κι εμείς δυστυχώς… στηρίξαμε! Μετά το πελώριο θέμα που είχε ανοίγει με τα τραπεζώματα και τις δημόσιες σχέσεις που είχε ξεκινήσει με τον Νίκο Μουρατίδη, ο επί του Πολιτισμού λοιπόν Πρόεδρος, ξαφνικά ανακάλυψε ότι, «η Ιστορική ΧΟΡΩΔΙΑ Ξάνθης, αυτή που ξεκίνησε το 1968 επί Τηλέμαχου Μεταλλινού σαν Χορωδία των Εφέδρων Αξιωματικών, στη συνέχεια εντάχθηκε στον ΟΤΕ και την τελευταία 10ετία χάρις και στις πρωτοβουλίες των ιστορικών της στελεχών (Χρήστος Μαγγίρας κλπ), έγινε ΧΟΡΩΔΙΑ του Δήμου Ξάνθης, είναι… ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!!
Μαχητής

Όταν εξ αρχής έσπευσαν όλοι να δηλώσουν «Ντοράκηδες» και να… προμηνύσουν τον ερχομό της πριγκιποπούλας στην αρχηγεία της Ν.Δ., η «Θ» και η στήλη συνιστούσαν… ψυχραιμία και μικρά καλάθια! Σήμερα (για ακόμη μια φορά) η στήλη δικαιώνεται, όχι μόνο με την χθεσινή δημοσκόπηση, αλλά και με αυτά που θα ακολουθήσουν στις επόμενες τρεις εβδομάδες… Όσον αφορά για το πρόσφατο δημοσίευμα που παρουσίαζε την κα Μπακογιάννη να λέει ΝΑΙ σε όλα τα αιτήματα των γνωστών κύκλων της μειονότητας (που συγχρόνως είναι και αιτήματα του τουρκικού προξενείου) με αφορμή τις δηλώσεις Ιλχάν, εκτιμώ ότι δεν ήταν συμπτωματικό αυτήν την περίοδο… Αυτό, περίμεναν κάποιοι να αποτυπωθεί στα αποτελέσματα από τις δύο κάλπες των δήμων Σελέρου και Μύκης… Έλα όμως που έγινε αντιληπτό και από τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας, από τους λιγοστούς που θα σπεύσουν να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές της 29ης Νοεμβρίου… Οπότε και εδώ ατύχησε η κα Μπακογιάννη και το περιβάλλον της! Φαντάζεστε στο Ν. Ξάνθης με όλους τους πρωτοκλασάτους δηλωμένους Μπακογιαννάκηδες να θριαμβεύσει ο… Σαμαράς;
Αδέσμευτη

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ έκανε η ΔΑΠ, παράταξη η οποία πρόσκειται στην Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τα τελευταία επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ. «Με αφορμή τα γεγονότα που διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η παραταξη μας πήρε την πρωτοβουλία να κάνει παράσταση διαμαρτυρίας. Σήμερα το πρωί περισσότεροι από 200 φοιτητές του Πανεπιστημίου συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας με αυτή τη κίνηση την ευθύνη της ΠΑΣΠ για τα γεγονότα». Η ΔΑΠ καταγγέλλει βιαιότητες εκ μέρους της ΠΑΣΠ και τραμπουκισμούς.
Αδέσμευτη

Σαρωτικές αλλαγές αναμένονται στον πρώτο (άλλα και στον δεύτερο βαθμό) Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την εφαρμογή της Διοικητικής Μεταρρύθμισης που βγάζει από το συρτάρι η κυβέρνηση.
Αγώνας

Άδεια πάνε κι έρχονται τα …βαγόνια του προαστιακού τρένου της Θράκης! Ούτε ενάμισι μήνα λειτουργίας δεν έχει κλείσει – όπως όλοι θυμόμαστε εγκαινιάστηκε λίγες μέρες πριν τις εκλογές από τον τότε υπουργό Μεταφορών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη- και ως φαίνεται βραχύβιος θα είναι ο χρόνος της περαιτέρω λειτουργίας του αφού η ΤΡΑΙΝΟΣΕ (εταιρεία του ΟΣΕ η οποία έχει το προαστιακό) δεν έχει ανταποδοτικά οφέλη και επιβαρύνεται με το κόστος της λειτουργίας του.
Εμπρός

Να αποκτήσαμε ξαφνικά πολιτικό ήθος; Πολύ πιθανόν. Με τις εμπειρίες του παρελθόντος, την έξαρση, τον φανατισμό, τον διχασμό (να μη φοβόμαστε να το ομολογούμε) ίσως αλλάξαμε νοοτροπία. Να ακολουθούμε μοιρολατρικά μια κατάσταση, ώστε οι αντιδράσεις των πολιτών να είναι ήπιας μορφής; Να έχουμε αντιληφθεί πως οι ιδεολογικές έννοιες έχουν φθαρεί, ίσως έχουν παραποιηθεί και προσαρμοστεί στην σύγχρονη εποχή;
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα