Γενική

Έγιναν καπνός… οι «αποκαλύψεις»

Η απάντηση στην Λάσπη που έριξε το ΠΑΣΟΚ στον Αλέκο Κοντό

Ο Βουλευτής Ξάνθης και πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός απαντώντας σε δημοσιεύματα που αφορούν τη μη εξόφληση τιμολογίου του Υπουργείου στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Καπνών Πούρων «Η ΠΟΤΑΜΙΑ» δήλωσε τα εξής:
«Ουδεμία ευθύνη έχω για το θέμα της αποπληρωμής, ποσότητας πούρων από τον αγροτικό συνεταιρισμό «Η ΠΟΤΑΜΙΑ» τα οποία μαζί με άλλα ξεχωριστά αγροτικά προϊόντα της χώρας μας, όπως φασόλια από τη Φλώρινα, πατάτες από το Νευροκόπι, κρόκο Κοζάνης, μαστίχα Χίου και κρασί Αμυνταίου εστάλησαν τα Χριστούγεννα του 2008 στους Υπουργούς Γεωργίας της Ε.Ε., αξιωματούχους των Βρυξελλών, συνεργάτες του Υπουργείου και σε όλους τους διαπιστευμένους συντάκτες όλων των ελληνικών Μ.Μ.Ε. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης& Τροφίμων.
Ως γνωστόν λίγες μέρες μετά την έκδοση του σχετικού τιμολογίου προς την οικονομική υπηρεσία του Υπουργείου αποχώρησα από την ηγεσία του στο πλαίσιο του τότε ανασχηματισμού. Ας μην ψάχνουν λοιπόν ορισμένοι τρόπους να με συκοφαντήσουν με ανυπόστατες πληροφορίες επιχειρώντας προφανώς, να διαταράξουν την ειλικρινή και πολύ καλή σχέση συνεργασίας που είχα και συνεχίζω να έχω με τον αγροτικό κόσμο της χώρας. Για την πιστοποίηση των ανωτέρως σας στέλνω συνημμένα την απάντηση που γραπτώς μου έστειλε ο Πρόεδρος του Αγροτικού συνεταιρισμού «Η ΠΟΤΑΜΙΑ» μετά την τηλεφωνική συζήτηση που είχαμε όταν του ζήτησα διευκρινήσεις για την πορεία του θέματος».

Σχετικά Άρθρα