fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Σύμφωνα με το δημοσίευμα «ο υπ’ αριθμ. «1» στόχος του τοπικού ΠΑΣΟΚ και φυσικά του Σωκράτη Ξυνίδη, ο οποίος φαίνεται αποφασισμένος να ανασκαλίσει τις στάχτες και να ξετινάξει το γνωστό «περιβάλλον», που μέχρι πρότινος διαχειρίζονταν τα πολιτικά και όχι μόνο- πράγματα της Ξάνθης ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ! Πάντως από τη δική του πλευρά άλλα λέει ο «αφανής εταίρος» κύριος Τσέπελης, που ήδη πήρε στους «ώμους» του, όλο το βάρος του προεκλογικού αγώνα του Δημάρχου Λάκη Στυλιανίδη προβάλλοντας το… «έργο από το ράδιο του Γκορόγια!
Μαχητής

Η αντίστροφη μέτρηση για την απόσυρση της υποψηφιότητας του κ. Αβραμόπουλου ξεκίνησε με το τέλος της συνεδρίασης της κεντρικής επιτροπής. Ο κ. Αβραμόπουλος είχε μείνει μόνος μαζί με τον κ. Ψωμιάδη να υπερασπίζεται την άποψη ότι έπρεπε να δοθεί δικαίωμα ψήφου και στους «φίλους» της ΝΔ. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε να σκέφτεται ουσιαστικά την αποχώρησή του, με δεδομένο άλλωστε ότι η εκλογική του δύναμη δεν προέρχεται μέσα από το οργανωμένο κόμμα, αλλά από την ευρύτερη κοινωνία.
Αδέσμευτη

Και ο Έβερτ λέει στο πλευρό της Ντόρας και… τα πράγματα μπήκαν στην θέση τους! Μια νέα ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με Μπακογιάννη, Αβραμόπουλο, Έβερτ, Βαρβιτσιώτη και πάντοτε υπό το αυστηρό βλέμμα του «επίτιμου» που θα δώσει… όραμα και προοπτική για την πολύπαθη παράταξη! Γιατί δεν βάζουν μέσα και τον Καραμανλή με τον Ρουσόπουλο να τελειώνει η ιστορία; Να τελειώνει η… ίδια η Νέα Δημοκρατία μια για πάντα.
Θράκη

Παρέμβαση αλληλεγγύης και αναδιανομής του πλούτου υπέρ των αδυνάτων χαρακτηρίζει η κυβέρνηση τη χορήγηση του επιδόματος Αλληλεγγύης, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από την έκτακτη εισφορά στα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων και των τραπεζών, όπως ανακοίνωσε προχθές ο Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Αγώνας

Μεταχειρισμέγα ρούχα ή ρούχα από δεύτερο χέρι, στους πολίτες που δεν έχουν ούτε κατέχουν. Δεν έχει και η Αμερική την οικονομική δόξα να βοηθήσει την Ελλάδα με μια «Ούντρα» αποστολής ρούχων και γενικώς ειδών πρώτης ανάγκης.
Αυτό που γινόταν στην δεκαετία του ’50 και βοήθησε κόσμο να επιβιώσει. Όπως λεγόταν, από όσους έζησαν την «εύνοια» της Αμερικής, τα ρούχα έφθαναν αφού πρωτίστως είχαν υπο¬βληθεί σε απολύμανση. Άραγε συμβαίνει και σήμερα το ίδιο στα ειδικά μαγαζιά πώλησης μεταχειρισμένων ρούχων ή έρχονται κατ’ ευθείαν από τους… συγχωρεμέ-νρυς; Ποιος μπορεί να εγγυηθεί γΓ αυτό; Μέχρι τσάντα Λουΐ Βιτόν, τουαλέτες ηθοποι¬ών και πιο απλά ρούχα, για τις ντουλάπες των αστών που δεν διαθέτουν παρά μόνο μικροπο¬σά για να ντυθούν.
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα