fbpx
Γενική

Με μίνι λίφτινγκ στην Κομοτηνή

Των Παναγιώτη Χορόζογλου και Αντώνη Τσακαλέα

Την πρόθεσή του να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, πλην των αναγκαστικών που προέκυψαν από τους τραυματισμούς, φανέρωσε στη διάρκεια της προχθεσινής προπόνησης ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Χαλκιά, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Βιεϊρίνια, το κενό του οποίου αναμένεται να καλύψει ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.
Γκαρσία και Βιτόλο στα χαφ
Στο μεγαλύτερο μέρος των ασκήσεων τακτικής που έγιναν προχθές στην προπόνηση ο Σάντος χρησιμοποίησε για πρώτη φορά έπειτα από αρκετό καιρό δύο αμυντικά χαφ, καθώς τοποθέτησε τον Βίκτορ Βιτόλο δίπλα στον Πάμπλο Γκαρσία. Η πρόθεσή του αυτή δείχνει πως προσανατολίζεται να αλλάξει τη δομή του 4- 5- 1 που χρησιμοποιεί. Στη μεσαία γραμμή ο Σάντος χρησιμοποίησε στις δυο άκρες τους Κουτσιανικούλη (δεξιά) και Σορλέν, ενώ ως επιτελικό χαφ τον Βλάνταν Ιβιτς, με τον Φωτάκη να μένει εκτός ενδεκάδας στα πρώτα πλάνα. Στην επίθεση ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς εκθρόνισε τον Θανάση Παπάζογλου, με τον Βόσνιο επιθετικό να έχει ανακάμψει και τον Σάντος να τον επαναφέρει στην ενδεκάδα. Ο Μουσλίμοβιτς αποχώρησε λίγα λεπτά πριν από το τέλος της προπόνησης λόγω κάποιων ενοχλήσεων, οι οποίες όμως δεν εμπνέουν ανησυχία. Στην άμυνα ο Σάντος διατηρεί την τετράδα που αγωνίστηκε με την Ξάνθη (Λίνο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ), ειδικά από τη στιγμή που ο Πάμπλο Κοντρέρας δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί λόγω του υπερατλαντικού ταξιδιού για λογαριασμό της εθνικής ομάδας της Χιλής. Ουσιαστικά, ο Σάντος παρατάσσει μια ενδεκάδα η οποία διαφοροποιείται σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη βάσει των τραυματισμών που προέκυψαν, αλλά και των αλλαγών που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Αποθεραπεία και ατομικό για τέσσερις
Οι Κώστας Χαλκιάς και Αντρές Βιεϊρίνια έκαναν πρόγραμμα θεραπείας, ενώ οι Σέρτζιο Κονσεϊσάο και Λούσιο Φιλομένο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Οι δυο πρώτοι, μαζί με τον Φιλομένο, θα απουσιάσουν από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, αλλά θα είναι έτοιμοι για το ντέρμπι της 11 ης αγωνιστικής με τον Άρη. Ο Κονσεϊσάο προσπαθεί να ανακάμψει μετά τις ενοχλήσεις στους ευαίσθητους προσαγωγούς του και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Η προχθεσινή προπόνηση διεξήχθη το πρωί στις εγκαταστάσεις τους Σουρωτής υπό συνεχή βροχόπτωση.

Σχετικά Άρθρα