fbpx
Γενική

…ταραΝΑΚΟΥνήματα

* Θα ξεκινήσω σήμερα την στήλη μου ευχαριστώντας την διαδικτυακή φίλη μου Χρύσα Χαμαλίδου για τα όμορφα και συγκινητικά της λόγια που μου έστειλε για την στήλη μου αλλά και για μένα…
* Είναι από τις στιγμές που πραγματικά ευγνωμονώ που υπάρχει το ίντερνετ γιατί έτσι γνωρίζω περισσότερους ανθρώπους που δεν θα είχα την ευκαιρία να τους ξέρω.
* Η στήλη μου αναρτάται και στο facebook στη σελίδα μου πέρα από τον χώρο που υπάρχει εδώ για τα ταραΝΑΚΟΥνήματα.
* Θυμάμαι τα λόγια της καθηγήτριας μου στο τμήμα δημοσιογραφίας στο ΙΕΚ Κομοτηνής της κας Μελαχρινής Μαρτίδου της εφημερίδας «Χρόνος» ότι: «Ο δημοσιογράφος είναι σαν τον χειρουργό».
* Η πένα του είναι το χειρουργικό του εργαλείο. Είτε θα κάνει καλό είτε θα κάνει κακό.
* Βέβαια η μαμά μου λέει ότι αν δεν μπορείς να κάνεις καλό μην κάνεις κακό.
* Και αυτό το έχω πάντα κατά νου. Στο παρελθόν όταν ένας με είχε κατηγορήσει άδικα για κείμενο που είχε γράψει ο ίδιος και μου το χρέωσε στεναχωρέθηκα πάρα πολύ και ακόμη είναι αγκάθι στην ψυχή μου. Γιατί ο καθένας ότι γράφει πρέπει να έχει τα κότσια να το υποστηρίξει μέχρι τέλους. Και αν το μετανιώνει να ζητάει συγγνώμη.
* Γιατί άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε.
* Και ας προχωρήσω με ένα θέμα που αφορά σχεδόν κάθε σπίτι και είναι ο καρκίνος. Γιατί 1 στους 4 νοσεί κάποια στιγμή στη χώρα μας. Εάν η διάγνωση γίνει έγκαιρα τότε έχει καλώς. Αλλιώς μετά η κλεψύδρα αρχίζει να γυρνάει αντίστροφα και ο δρόμος του Γολγοθά είναι ανηφορικός, δύσκολος, επίπονος και όσοι τον ζούνε μόνο μπορούν να το πούνε όχι με τα λόγια αλλά με τα μάτια τους.
* Ο σύλλογος καρκινοπαθών στην Ξάνθη είναι δραστήριος και πρωτοπορεί πάντα με τις εκδηλώσεις του. Θα πρέπει όμως να δει τι γίνεται με την επιτροπή που υπάρχει για τους καρκινοπαθείς προκειμένου να πάρουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ελάφρυνση από την εφορία.
* Άλλαξαν στέγη και έπρεπε να κοιτάξουν από την αρχή τα κιτάπια τους. Είπαν θα τηλεφωνήσουν αλλά δεν τηλεφώνησαν.
* Τι γίνεται τελικά; Ας πούνε τι συμβαίνει γιατί σ αυτή τη χώρα από επιτροπές άλλο τίποτα.
* Είμαι σίγουρη ότι θα στείλουν μια απάντηση…
* Κατά τα άλλα χαρείτε το φθινόπωρο. Είναι μια ωραία εποχή και θα μπορούσατε να πάτε εκδρομούλες έστω και αυθημερόν.
* Η αλλαγή παραστάσεων πάντοτε αναζωογονεί και γεμίζει το μυαλό και την ψυχή.
* Πρώτα ο Θεός θα πάω μία και εγώ και θα σας έχω νέα και φωτογραφίες…
* Να είστε καλά και να ζείτε κάθε λεπτό…

Σχετικά Άρθρα