fbpx
Γενική

6° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ « ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΣΣΗΣ » 1 χρυσό 1 Ασημένιο και 3 χάλκινα οι Ξανθιώτες

ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 23-24-25 Οκτωβρίου 2009

Διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο με μεγάλη επιτυχία το Πανελλήνιο Κύπελλο ΤΚΝ Θεσμός καθιερωμένος για 6η συνεχόμενη χρονιά προς τιμήν του ανθρώπου που ανέπτυξε και εμφύσησε το άθλημα του ΤΚΝ στην Ελλάδα το 1969.
Αγωνίστηκαν περίπου 150 Σύλλογοι με 1500 αθλητές/αθλήτριες,ρεκόρ συμμετοχής ,στις κατηγορίες: Παίδων/Κορασίδων – Εφήβων /Νεανίδων – Ανδρών/Γυναικών.
Την Ξάνθη εκπροσώπησε ο Α.Σ. ΤΚΝ «Ορέστης Βασίλης» Ξάνθης με Προπονητή τον κο.Χρηστίδη Ανδρέα και τους εξής αθλητές:
ΜΙΝΕΒΕΡ ΟΜΕΡ -59 κιλά ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΜΠΑΤΖΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ -45 κιλά ΑΣΗΜ. ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΚΛΕΙΜΕΝΙΔΟΥ ΑΣΠΑ. -63 κιλά ΧΑΛΚ. ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΗΣ -33 κιλά ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛ
ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ -41 κιλά ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛ
ΒΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ -41 κιλά 4η ΘΕΣΗ

Όπως μας είπε ο Προπονητής του Συλλόγου κος,Χρηστίδης Ανδρέας,ύστερα από ενάμιση μήνα προετοιμασίας του Συλλόγου με πρωί απόγευμα προπόνηση και φιλικές αγωνιστικές συμμετοχές σε Ορεστιάδα και Καβάλα, ήταν η τελευταία μεγάλη διοργάνωση που συμμετείχαμε, τεστάροντας τους αθλητές μου, εν όψει του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ που θα γίνει αυτό το Σ/Κ στην Ορεστιάδα, στις 31/10/2009 και η απόδοση μας έφτασε σε πολύ ψηλό επίπεδο.
Λαμβάνοντας υπ όψιν, ότι ο κάθε αθλητής μου έπαιξε 4 έως 5 αγώνες από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ!!!
Λόγω μεγάλης συμμετοχής από όλη την Ελλάδα, κληρωθήκαμε με δύσκολους αντιπάλους από δυνατούς συλλόγους και το σημαντικότερο είναι το γεγονός, ότι άλλαξα τους αθλητές μου κατηγορία στα κιλά και αγωνίστηκαν με δυνατότερους αντιπάλους οι οποίοι ήταν προσαρμοσμένοι καλύτερα σε αυτά τα κιλά.
Για όλους τους παραπάνω λόγους η διάκριση μας αυτή είναι πρώτου μεγέθους και μας κατατάσσει στην ΕΛΙΤ των συλλόγων σε Πανελλήνιο επίπεδο.
Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την διάκριση που πέτυχαν και έκαναν για άλλη μια φορά περήφανη την ΞΑΝΘΗ μας.
Συγχαρητήρια έδωσε τηλεφωνικά και ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος.Μάτης Ιωάννης σε Αθλητές και Προπονητή από την Γερμανία,για την πολύ καλή εμφάνιση του Συλλόγου σε Πανελλήνιο επίπεδο ,αφού δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή, λόγω απουσίας του στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

Σχετικά Άρθρα