fbpx
Γενική

ΠΑΟΚ – SKODA Ξάνθη 1- 0

Σε ένα χαλαρό παιχνίδι πριν λίγο στην Τούμπα η Ξάνθη κατάφερε τελικά να χάσει με 1-0 (στις καθυστερήσεις) από τον γηπεδούχο, που δεν έπαιξε και κάποια σπουδαία μπάλα. Οι δικοί μας ήταν και πάλι απογοητευτικοί!!!!. (Κάτι πρέπει να κάνει ο Πανόπουλος ρε παιδιά!!!!)
Tο παιχνίδι

12′: Σουτ εκτός περιοχής από τον Σορλέν, η μπάλα καταλήγει στα χέρια του Γκσμπούρνινγκ.

28′: Ο Φωτάκης ξεκινάει -από θέση οφσάιντ- μία κούρσα, βγάζει συρτή σέντρα στην μικρή περιοχή της Ξάνθης, όμως την τελευταία στιγμή ο Βάλλας προλαβαίνει και διώχνει σε κόρνερ, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Γκσμπούρνινγκ.

39′: Δεξί βολέ του Σνάουτσνερ, ο Γκσμπούρνινγκ με υπερένταση διώχνει σε κόρνερ.

42′: Μετά από σέντρα του Πόϊ στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Χαλκιάς ίσα-ίσα αλλάζει πορεία στην μπάλα, πριν εκείνη φτάσει στον επερχόμενο Σουάνη που ήταν έτοιμος να σκοράρει.

57′: Ο Παπάζογλου βγαίνει μόνος του απέναντι από τον Γκσμπούρνινγκ, όμως το πλασέ που επιχειρεί καταλήγει άουτ.

66′: Σπουδαία ευκαιρία για να προηγηθεί η Ξάνθη όταν ο Στρμπα βρέθηκε στη μικρή περιοχή του ΠΑΟΚ, η κεφαλιά που πήρε όμως κατέληξε στα χέρια του Χαλκιά.

71′: Όμορφη ατομική προσπάθεια από τον Πόϊ που βγάζει μόνο του απέναντι από τον Κρέσιτς τον Αμπένα, όμως το πλασέ του τελευταίου είναι πολύ μέτριο και δεν προβληματίζει τους γηπεδούχους.

85′: Φοβερή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Μετά από κάθετη πάσα του Μουσλίμοβιτς στον Κουτσιανικούλη ο τελευταίος βγαίνει ανενόχλητος απέναντι από τον Γκσπούρνινγκ, κάνει το πλασέ όμως ο πορτιέρο της Ξάνθης διώχνει την μπάλα.

87′: Ο Πόϊ βγαίνει στην αντεπίθεση, μένει μόνος του με τον Κρέσιτς, όμως το σουτ που επιχειρεί καταλήγει στην αγκαλιά του πορτιέρο του ΠΑΟΚ.

90+1′: ΓΚΟΛ! Σέντρα του Λίνο, ο Ίβιτς παίρνει την κεφαλιά, ο Γκσμπούρνινγκ διώχνει την μπάλα που όμως έχει περάσει τη γραμμή και έτσι το 1-0 για τον ΠΑΟΚ είναι γεγονός!

Σχετικά Άρθρα