fbpx
Γενική

Ειδική εκδήλωση για τα Γλυκά της Ξάνθης

Η Νομαρχία Ξάνθης δια της Εταιρίας Τουριστικής Προβολής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης Νομού Ξάνθης στα πλαίσια της τουριστικής προβολής του Νομού μας, ως προορισμού, με ισχυρά πλεονεκτήματα την φύση, την παράδοση και την φιλοξενία, συμμετέχει για ενδέκατη συνεχή χρονιά στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «PHILOXENIA 2009» στην Θεσσαλονίκη, μ ένα όμορφο χώρο.
Στο περίπτερό της, στην αίθουσα 12, stand 19 (ισόγειο), εκτίθενται θέματα από όλες τις περιοχές του Νομού. Μέσα από το πλούσιο έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό προβάλλονται και αναδεικνύονται όλα τα ιδιαίτερα γνωρίσματα της περιοχής μας, οι πλούσιες φυσικές ομορφιές, τα αρχιτεκτονικά και λαογραφικά στοιχεία της Παλιάς Πόλης, τα οικοσυστήματά μας (Στενά και Δέλτα του Νέστου, λίμνη Βιστωνίδα, ορεινή περιοχή, παράκτια ζώνη, υγροβιότοποι, περιοχές Natura), η παράδοση και η λαογραφία, σε συνδυασμό με τις εναλλακτικές δραστηριότητες που προσφέρονται από τα τουριστικά πρακτορεία και τις σύγχρονες υποδομές διαμονής και εστίασης.
Ανάλογη προβολή έχει εξασφαλισθεί από έντυπα, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές μέσων μαζικής ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης. Οι επισκέπτες της εκθέσεως θα γευθούν τα φημισμένα ξανθιώτικα γλυκά, στην ειδική εκδήλωση «ΓΛΥΚΑ ΞΑΝΘΗΣ» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 18:00 στο περίπτερό μας.
Η έκθεση διαρκεί έως τις 01/11/2009 και λειτουργεί καθημερινά από τις 11:00 έως τις 20:00.

Σχετικά Άρθρα