fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Κάνοντας «τεράστιο –βήμα», ανακοίνωσε σε σύσκεψη 40 στελεχών-φίλων του ότι «δεν ενδιαφέρεται πλέον για τον Δήμο Ξάνθης, δεν θα κατέβει όμως ούτε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου…ΕΝΤΟΝΟΣ είναι πλέον ο «προβληματισμός» και του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη με τα συμβαίνοντα στον Δήμο Ξάνθης και τον «απόηχο» που έχουν στην τοπική κοινωνία και στη κοινή γνώμη οι πολιτικές συμπεριφορές στενών συνεργατών του, σε συνδυασμό και με την χθεσινή εκλογή του ΣΩΚΡΑΤΗ ΞΥΝΙΔΗ ως νέου Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ.
Μαχητής

Προβάδισμα της Ντόρας Μπακογιάννη στην κούρσα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας αλλά και ένα ρευστό εσωκομματικό σκηνικό κατέγραψε δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό του Mega. Από τα ευρήματα της τηλεφωνικής δημοσκόπησης προκύπτει ότι η κ. Μπακογιάννη βρίσκεται μπροστά από τους συνυποψηφίους της, αλλά δεν αποκλείεται -καθώς η εκλογή του νέου προέδρου της ΝΔ θα γίνει στις 6 Δεκεμβρίου- να υπάρξει και δεύτερος γύρος.
Αδέσμευτη

Στην αρχή μας είπε ότι πρόκειται για αδειοδότηση ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος… Στην συνέχεια μάθαμε ότι γνώριζε πολύ καλά, πως επρόκειτο για την εγκατάσταση ενός εμπορικού κέντρου- ΜΑΜΟΥΘ, αλλά δεν θεώρησε σωστό να ενημερώσει κανέναν! Ο λόγος για τον Νίκο Ζλάτκο της Βιστωνίδας, ο οποίος πέρασε κατά πλειοψηφία από την δημαρχιακή επιτροπή το θέμα, μειοψηφούντων των Τσολακίδη- Σίσκου, ενώ από την συνεδρίαση εκείνης της ημέρας (πρέπει να τονιστεί αυτό) απουσίαζαν οι Νίκος Γκοντόλιας και Κασέρης Κωνσταντίνος… Δηλαδή υπέρ της αδειοδότησης ψήφισαν ο Δήμαρχος Νίκος Ζλάτκος και οι «δικοί του» Δημήτρης Γουλινάκης και Ναζήφ Κοτζά. Παρατηρώ στο απόσπασμα του πρακτικού της συνεδρίασης, ότι ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε τα μέλη της επιτροπής πως οι αιτούντες είχαν πλήρεις φακέλους και εντάξει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ας μου επιτρέψει να αμφιβάλω, γιατί οι δικές μου πληροφορίες άλλα αναφέρουν. Απλά περιμένω τα ντοκουμέντα
Θράκη

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια ιδιαίτερα μετά τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού για νέο διοικητικό χάρτη της χώρας, δηλαδή για τη θέσπιση της αιρετής περιφέρειας και τον Καποδίστρια 2, ιδιαίτερα απ’ την στιγμή που ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Ραγκούσης δήλωσε ότι αρχίζει άμεσα η διαβούλευση με ΚΕΔΚΕ και ΕΝΑΕ προκειμένου το σχετικό νομοσχέδιο θα κατατεθεί στη Βουλή μέσα στον Δεκέμβριο και συνεπώς με βάση τον νέο διοικητικό χάρτη να γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010.
Εμπρός

Αρχικά θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήρια μας, για την ανάληψη των καθηκόντων σας στο Υπουργείο Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.
Δυστυχώς όμως και με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα, εκφράζουμε την ανησυχία 800 και πλέον επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος του Ν. Ξάνθης και την ταυτόχρονη δυσαρέσκειά μας, για την διαφαινόμενη πρόθεσή σας για την επαναφορά του Δημ. Τέλους 2%.
Συζητήσεις μεταξύ Υπουργείου και ΚΕΔΚΕ σε ότι αφορά Δημ. Τέλη χωρίς τη συμμετοχή εκπροσώπων των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, οδηγούν τη νέα Κυβέρνηση σε λάθος κατεύθυνση σε σχέση με τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.
Αγώνας

Άνεργα τα παιδιά των Stage. Η κρατική εξαπάτηση στη μάστιγα της ανεργίας. Για 500 ευρώ, πλήρης απασχόληση με συμβάσεις που λήγουν και ανανεώνονται δίχως ένσημα.
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα