fbpx
Γενική

«Θα ήταν κρίμα αν χάναμε»

Ο τεχνικός της Ξάνθης Γιάννης Ματζουράκης χαρακτήρισε δίκαια την επικράτηση της ομάδας του με 2- 1 επί της Καβάλας και τόνισε πως το γκολ των φιλοξενούμενων δεν θα έπρεπε να μετρήσει. Από την πλευρά του ο τεχνικός των «αργοναυτών», Γιάννης Παπακώστας παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Ξάνθης και επεσήμανε πως η Καβάλα έκανε την χειρότερη της φετινή εμφάνιση.
«Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου. Έκαναν πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Δώσανε και την ψυχή τους. Ξεκινήσαμε το ματς πολύ δυνατά όμως εξαιτίας ενός λάθους του διαιτητή μείναμε πίσω στο σκορ. Θα ήταν κρίμα αν χάναμε την αναμέτρηση, αφού και στα 90 λεπτά ήμασταν καλύτεροι των αντιπάλων μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στον επιθετικό τομέα και να βρούμε εναλλακτικές λύσεις. Να γίνουμε η ομάδα που ήμασταν παλιά. Είμαστε μακριά από αυτό», ήταν τα λόγια του Μαντζουράκη.
Στην αντίπερα όχθη, ο Γιάννης Παπακώστας, είπε πως: «Επί επτά αγώνες η απόδοσή μας ήταν προοδευτικά βελτιωμένη. Σήμερα κάναμε την χειρότερη μας εμφάνιση στο πρωτάθλημα και όπως ήταν λογικό ηττηθήκαμε από την καλύτερη Ξάνθη. Ήμασταν απαράδεκτοι και πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο που ήρθε να μας δει. Συγχαρητήρια στους γηπεδούχους. Ο καλύτερος παίκτης για την ομάδα που ήταν ο Κάλατς και μόνο από αυτό μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματα. Χρειάζεται να αναζητήσουμε τα αίτια για την εικόνα που είχαμε σήμερα».

Σχετικά Άρθρα