fbpx
Γενική

Twitter: +μετέχουμε στην επικοινωνία!

Από το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κομοτηνής

Μεταξύ των προτεραιοτήτων του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης- Europe Direct Κομοτηνής, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον σχεδιασμό και την προώθηση των δραστηριοτήτων του καθώς και έγκαιρων και επίκαιρων πληροφοριών για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους πολίτες της, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες και στις σύγχρονες απαιτήσεις της επικοινωνίας, όπως μέσω του Διαδικτύου και κυρίως των νέων υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης.
Μετά την επιτυχημένη λειτουργία της διαρκώς ενημερωμένης ιστοσελίδας http://europedirectkomotini.eu , την ομάδα για τις εθελοντικές ομάδες στο Facebook, το ειδικά σχεδιασμένο ιστολόγιο για τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς http://edkomotini4kids.blogspot.com , το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης- Europe Direct Κομοτηνής προχώρησε στην δημιουργία λογαριασμού στην υπηρεσία twitter!
Ακολουθείστε το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης- Europe Direct Κομοτηνής στο twitter στην διεύθυνση http://www.twitter.com/edickomotini και λάβετε μια διαρκή ενημέρωση για τις δραστηριότητες, τα προγράμματα, τις προκηρύξεις για θέσεις εργασίας στα Θεσμικά Όργανα της Ε.Ε., τα Δελτία Τύπου!
Τι είναι το twitter;
Το twitter είναι μία υπηρεσία η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να κρατάτε επαφή, να ενημερώνεστε και να ενημερώσετε για τις καθημερινές δραστηριότητες των φίλων, των συγγενών και των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν μέσω του Internet.
Το twitter ανήκει στην κατηγορία των επονομαζόμενων υπηρεσιών web 2.0 (ή social 2.0) μαζί με τα blogs (ιστολόγια), το Myspace, το Facebook που δίνουν τη δυνατότητα σε ανθρώπους από διαφορετικά σημεία του κόσμου να έρθουν σε επαφή, να γνωριστούν και να επικοινωνήσουν μέσω του Internet.
Όπως δείχνει το ακόλουθο διάγραμμα του Google Trends, που καταγράφει τις τάσεις στις αναζητήσεις που πραγματοποιούνται στο Google, το ενδιαφέρον των χρηστών για το twitter έχει αυξηθεί κατακόρυφα κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών.

Σχετικά Άρθρα