fbpx
Γενική

«Πληρώσαμε αποχετεύσεις, χωρίς να έχουμε συνδεθεί»

Παραπονεμένοι και εκνευρισμένοι οι κάτοικοι της οδού Απόλλωνος

Παράπονα εκφράζουν για τις αποχετεύσεις οι κάτοικοι της οδού Απόλλωνος, στις παλιές εργατικές κατοικίες, για τις οποίες έχουν πληρώσει και δεν έχουν συνδεθεί, όπως λένε χαρακτηριστικά.
Το όλο πρόβλημα, υφίσταται εδώ και αρκετά χρόνια, από τότε, που τοποθετήθηκαν οι κεντρικοί αγωγοί στους δρόμους της Ξάνθης. Ωστόσο οι κάτοικοι της οδού Απόλλωνος, αποχετεύσεις ακούνε αλλά αποχετεύσεις δε βλέπουν. «Εδώ και πόσα χρόνια μας λένε ότι θα συνδεθούμε και μείς. Ακόμα περιμένουμε. Εν τω μεταξύ, πληρώσαμε κανονικά τη σύνδεση, χωρίς όμως να συνδεθούμε», δηλώνουν αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής.
«Έχουμε πάει στους αρμόδιους πολλές φορές. Λένε θα έρθουμε και ακόμα έρχονται»
Οι κάτοικοι της οδού Απόλλωνος, δεν είναι λίγες οι φορές, που απευθύνθηκαν στους αρμόδιους. Η συνάντησή τους όμως απέβη άκαρπη, αφού κάθε φορά οι αρμόδιοι υπόσχονταν ότι θα λυθεί το θέμα, μόνο στα λόγια όμως, όπως λέει χαρακτηριστικά ο κ. Δημήτρης.
«Πήγαμε τόσες φορές και πάντα μας έλεγαν ότι θα έρθουνε να μας συνδέσουν. Πρέπει να κατασκευαστεί από ένα φρεάτιο, σε κάποια σημεία, με τα οποία θα συνδεθούν τα σπίτια μας και από εκεί θα συνδεθούμε με τον κεντρικό αγωγό. Μας είπαν ότι θα έρθουνε, για να τα φτιάξουν. Ακόμα έρχονται. Φυσικά, πληρώνουμε και υπονόμους, μέσα στο λογαριασμό της Δ.Ε.Υ.Α.Ξ., χωρίς να τους χρησιμοποιούμε», λένε οι κάτοικοι της οδού, περιμένοντας επιτέλους να υπάρξει ένα τέλος στο όλο θέμα.

Νίκος Βιδάλης

Σχετικά Άρθρα