fbpx
Γενική

«Έρχονται και μας διώχνουν»

Παράπονα εκφράζουν οι φίλοι της Αντισφαίρισης για τα γήπεδα- Τι λέει ο Πρόεδρος Αθλητισμού Οργανισμού του Δήμου Ξάνθης Νίκος Παπαδόπουλος

Έρχονται να παίξουν τένις και φεύγουν με το ίδιο εισιτήριο. Αυτό ισχύει για τους φίλους της αντισφαίρισης, οι οποίοι επισκέπτονται τα δημοτικά γήπεδα τένις στην περιοχή των παλιών εργατικών κατοικιών και συγκεκριμένα στην οδό Απόλλωνος.
Καθημερινά δεκάδες ερασιτέχνες αθλητές της αντισφαίρισης, επισκέπτονται τα γήπεδα τένις, αλλά διώχνονται από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ξάνθης, ο οποίος χρησιμοποιεί τα γήπεδα για προπονήσεις.
«Μας είχανε πει ότι τα γήπεδα τους τα παραχώρησε ο Δήμος Ξάνθης, ενόψει των Πανελλήνιων Αγώνων Αντισφαίρισης, που γινόταν στην Ξάνθη. Αυτό όμως συνεχίζει να γίνεται και τώρα. Πάμε να παίξουμε και έρχονται τα άτομα του ομίλου και μας εκτοπίζουν, με την πρόφαση ότι έχουνε προπόνηση. Δημοτικά δεν είναι τα γήπεδα; Όποιος θέλει μπορεί να πάει να παίξει», λέει ο Θωμάς, φίλος του αθλήματος.
Νίκος Παπαδόπουλος: «Το γήπεδο τένις επί της οδού Απόλλωνος είναι για όλους»
Η εφημερίδα «XANTHINEWS» μίλησε με τον Πρόεδρο Αθλητισμού του Δήμου Ξάνθης Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος ανέφερε το δικαίωμα παιχνιδιού για όλους.
«Μας το είχε ζητήσει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξάνθης, ενόψει των αγώνων που θα πραγματοποιούνταν στην Ξάνθη. Ο Όμιλος το περιποιήθηκε το γήπεδο και το χρησιμοποίησε για εκείνο το διάστημα. Στο εξής, μπορεί να πάει οποιοσδήποτε να παίξει τένις στο γήπεδο επί της Απόλλωνος, χωρίς να του πει κανένας να φύγει. Το γήπεδο είναι για όλους τους Ξανθιώτες», είπε ο κος Νίκος Παπαδόπουλος, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Νίκος Βιδάλης

Σχετικά Άρθρα