fbpx
Γενική

«Θέλω μια εξήγηση καρδιάς και όχι φτηνές δικαιολογίες»

Καταγγελία αναγνώστη που δεν σταμάτησε οδηγός λεωφορείου να τον πάρει μόλις σχόλασε από την βραδινή βάρδια του

Καταγγελία για έναν οδηγό λεωφορείο που δεν σταμάτησε για να τον πάρει όπως άλλοι συνάδελφοι του κάνει αναγνώστης της εφημερίδας μας. Η αδιαφορία του επαγγελματία οδηγού ανάγκασαν τον εργαζόμενο που μόλις είχε σχολάσει, να περπατήσει 6 χλμ σύμφωνα με τα λεγόμενα του αργά το βράδυ μετά τα μεσάνυχτα κουρασμένος με ένα ΓΙΑΤΙ να τον πνίγει. Μάλιστα αναφέρει ότι ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ του είπε ότι στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει στάση λεωφορείου ενώ τρεις οδηγοί καταδίκασαν την ενέργεια του συναδέλφου τους που δεν συμπεριφέρθηκε ανθρώπινα.
Ας δούμε αναλυτικά την καταγγελία του αναγνώστη μας:
«Θα ήθελα να γνωστοποιήσω στους πολίτες αυτής της χώρας, ένα περιστατικό που μου συνέβη την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Εργάζομαι σε μια εταιρεία (στην Ξάνθη) 3 βάρδιες, οι οποίες αλλάζουν κάθε 7 ή 10 ημέρες.
Όταν είμαι απογευματινός ενημερώνω τηλεφωνικώς το πρακτορείο Θεσσαλονίκης, ώστε ο οδηγός του λεωφορείου να γνωρίζει ότι στη διαδρομή, σε συγκεκριμένο σημείο υπάρχει κάποιος που μεσάνυχτα μέσα στο κρύο, στη βροχή, περιμένει το λεωφορείο για να επιστρέψει στο σπίτι του.
Τις 8 τελευταίες νύχτες περίμενα το συγκεκριμένο λεωφορείο (που έρχεται γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα) και ενώ όλοι οι οδηγοί σταματούσαν και με πήγαιναν στον προορισμό μου, ο οδηγός προχθές παρόλο που με είδε, αγνόησε το σήμα που του έκανα με το χέρι μου, το τρέξιμο καθώς και τις φωνές μου και έκρινε πως μου άξιζε να κάνω την διαδρομή με τα πόδια (6 χλμ), με αποτέλεσμα να φτάσω σπίτι μου στις 1:10 κουρασμένος και αγανακτισμένος αλλά περισσότερο με ένα «ΓΙΑΤΙ» να με πνίγει…
Χθες που πήγα στο ΚΤΕΛ Ξάνθης να διαμαρτυρηθώ μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει στάση στο συγκεκριμένο σημείο ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ξάνθης.
Τρεις οδηγοί που έμαθαν το συμβάν, προς τιμήν τους καταδίκασαν την ενέργεια του συγκεκριμένου οδηγού!!!
Δεν έχω τίποτα εναντίον του ΚΤΕΛ (ίσα- ίσα που μετακινούμαι καθημερινά με λεωφορεία) ούτε εναντίον κάποιου οδηγού, εκτός από τον κ. Χ.Κ. οδηγό του λεωφορείου με νούμερο 9, από τον οποίο ζητώ μια εξήγηση.
Αλλά μια εξήγηση καρδιάς και όχι φτηνές δικαιολογίες του στυλ: «Δε σε είσαι κτλ» γιατί έχω μάρτυρες ακόμα και τον οδηγό του προπορευόμενου οχήματος που όταν σήκωσα το χέρι μου κάνοντας σινιάλο στον οδηγό για να σταματήσει «έπαιξε» τα φώτα του αυτοκινήτου του».
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Θανάσης

Σχετικά Άρθρα