fbpx
Γενική

Ανεβάζουν στροφές «Λούτσι», Μαρσελίνιο

Στην τελική ευθεία για τον αγώνα με την Καβάλα

Να επιστρέψει στις επιτυχίες θα επιδιώξει η Ξάνθη αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ματς με την Καβάλα στα Πηγάδια. Οι νεοφώτιστοι διάγουν εξαιρετική πορεία ως τώρα στην Σούπερ Λίγκα και ο τεχνικός των ακριτών, Γιάννης Μαντζουράκης γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα κι έχει πέσει με τα… μούτρα στη δουλειά.
Ο Ρουμάνος, πήρε κάποια «μηνύματα» από τις «ρεζέρβες» του στο φιλικό με τον Ορφέα Ξάνθης την περασμένη Δευτέρα, έκανε δοκιμές στην προπόνηση της Τρίτης, ενώ την Τετάρτη χορήγησε ρεπό στους παίκτες του, έτσι ώστε να γεμίσουν μπαταρίες και να μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους.
Παρόλα αυτά, κάποιοι δεν ξεκουράστηκαν καθόλου. Οι Λουτσιάνο, Ριζογιάννης και Μαρσελίνιο βρέθηκαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Ξάνθης, έτσι ώστε να ανεβάσουν στροφές, καθώς ο Μαντζουράκης τους υπολογίζει για το γειτονικό ντέρμπι με τους «Αργοναύτες».
Τέλος, με έγγραφο που έστειλε η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, ευχαρίστησε για την θερμή φιλοξενία που είχε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα κατά την διάρκεια παραμονής στην Ξάνθη αλλά και την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα.

Σχετικά Άρθρα