fbpx
Γενική

Ο Ηλεκτρο- Λόγος

Βρε, βρε εξήγγειλε περικοπές στη φρουρά προστασίας επισήμων η Κυβέρνηση. Θα μειωθούν κατά 50% οι αστυνομικοί του Μεγάρου Μαξίμου. «Με τέτοια μέτρα που παίρνει δεν φοβάται ο Γιώργος Παπανδρέου»;
Το άλλο; 20.000 αιτήσεις για 80 θέσεις Γενικών Γραμματέων, που έχουν ήδη δοθεί σε «ημέτερους», υποβλήθηκαν στον «κριτή» κ. Πάγκαλο. Ή που έχουμε στην Ελλάδα πολύ χιούμορ ή που είμαστε πολύ αφελείς να πιστεύουμε ότι θα γίνει επιλογή ή πολύ απελπισμένοι και άνεργοι. Διαλέχτε και πάρτε.
Οι γυναίκες κλαίνε πολύ περισσότερο από τους άνδρες. Ε φυσικά. «Οι άνδρες δεν κλαίνε», το λέει και το άσμα του Μαζωνάκη και το ακούμε και στον TOP FM 96,9!!!
Καταπληκτικό! Στην Νέα Δημοκρατία βρήκαν επιτέλους τρόπο να εκλέξουν αρχηγό! Θα εκλεγεί από την Βάση αφού πρώτα εκλεγεί από τους συνέδρους.
Το γράψαμε πρώτοι. Είχαμε πληροφορία από μέσα!!! Από τον Π. Σγουρίδη. Ούτε 15 ημερών δεν είναι η νέα Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και καταφεύγει σε δανεισμό!!!
Φανταστείτε στους 15 μήνες τι θα γίνει; Τα είπε ο Σγουρίδης είμαστε αξιόπιστοι και θα πάρουμε με χαμηλό επιτόκιο!!! Καλά…
Το είπε τελικά το ποίημα ο Γιώργος. Προχθές στην βουλή ντε:
Δεν είμαι ο Γιώργος που αγαπούσες μια φορά,
κι όλο σε γλυκοκοιτούσα με μάτια τρυφερά.
Τώρα σου βάζω φόρους, σου κόβω τον μισθό,
σου παίρνω το αμάξι για να βρεις υβριδικό.
Δεν είναι που δεν σ αγαπάω, δεν είναι ότι σε μισώ,
είναι που δεν υπάρχει φράγκο και τώρα δεν διστάζω να στο πω.
Ώπα, μέχρι και ζεμπεκιά γίνεται. Όχι Σεμπεκάκης μην μπερδεύεστε.
Καλημέρα αδέλφια και περαστικά μας!!!

Σχετικά Άρθρα