fbpx
Γενική

Την «βυσσινί θύελλα» αντιμετωπίζει σε λίγο η Σκόντα Ξάνθη στο Αλκαζάρ

ΠΑΟ και ΑΕΚ αγωνίζονται με Καβάλα και Κομοτηνή αντίστοιχα στην 7 η Αγωνιστική
Ένα ακόμα δύσκολο αγώνα δίνει σήμερα Κυριακή η ομάδα μας αφού αντιμετωπίζει τη Λάρισα μέσα στο Αλκαζάρ.
Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του αγώνα της Εθνικής μας μάλλον ευνόησε τη Ξάνθη αφού δόθηκε η ευκαιρία για αποθεραπεία στους τραυματίες, βλέπε Ζίεντσουκ, αλλά δημιούργησε και κούραση στους διεθνής που αγωνίστηκαν με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους δηλαδή Ταιντέρ, Αλ Σαϊφι και Στρμπά ή με τις Εθνικές Νέων και Ελπίδων της πατρίδας μας, Ριζογιάννης, Μάνταλος και Βασιλακάκης.
Ο Γιάννης Μαντζουράκης που έχει πλήρη επίγνωση της δυσκολίας του αγώνα, εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή και το φιλικό με την Αιντραχτ Φρανκφούρτης για τη καλύτερη προετοιμασία της ομάδας και την κατάρτιση των πλάνων στον αγώνα εναντίων των «Βυσσινί».
Οι Θεσσαλλοί από τη πλευρά τους δε διανύουν και τη καλύτερη περίοδο αφού μετά από 6 παιχνίδια έχουν μαζέψει μόνο 3 βαθμούς και βέβαια δε ξεχνούν την περυσινή ήττα από την ομάδα μας μέσα στην έδρα τους. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατά τη προετοιμασία έδωσε ιδιαίτερη σημασία στις προσπάθειες για τη διάσπαση της άμυνας της Ξάνθης και στη καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη τύπου μίλησε για «τα πολλαπλά οφέλη μίας ενδεχόμενης επιτυχίας επί της Ξάνθης» και ζήτησε τη συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας του.
Ο αγώνας του Αλκαζάρ θα γίνει στις 16:45 το απόγευμα της Κυριακής 18 Οκτωβρίου και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τη NOVA.

Σχετικά Άρθρα