fbpx
Γενική

Πόρτες «ερμητικά» κλειστές στα Δημοτικά Σχολεία του Δροσερού

Παρασκευή 12 η ώρα το μεσημέρι και τα σχολεία ήταν κλειστά- Σοβαρές καταγγελίες ερευνώνται

Μια έκπληξη περίμενε την εφημερίδα μας, όταν επισκεφθήκαμε τα Δημοτικά Σχολεία του Δροσερού, για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές.
Χθες Παρασκευή λοιπόν στις 12:10, δημοσιογράφος της «XN» βρέθηκε στην περιοχή, με σκοπό να ενημερωθεί για το πρόβλημα των παιδιών και των γονιών τους. Αυτό που αντίκρισε ήταν κλειδωμένες πόρτες και πλήρη ησυχία και σιωπή. Απευθυνόμενος στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ενημερώθηκε, πως δεν είναι γνωστό γιατί είναι κλειστά τα σχολεία, αλλά σίγουρα είναι κλειστά, διότι κάτι θα έχει συμβεί.
Ευρισκόμενος και πάλι στο Δροσερό, περίπου μία ώρα μετά, ο ίδιος δημοσιογράφος είχε συνάντηση με τον υπεύθυνο του κυλικείου, ο οποίος τον ενημέρωσε, ότι τα σχολεία είναι κλειστά, γιατί οι γονείς των παιδιών έπαιρναν ένα επίδομα και πήγαν μαζί με τους δασκάλους του σχολείου.
Οι γονείς των παιδιών, που φοιτούν στο 15 ο και 20 ο Δημοτικό Σχολείο, καταγγέλλουν, ότι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με την ασφάλεια των παιδιών τους, αφού καθημερινά γυρίζουν σπίτι χτυπημένα και ματωμένα, όπως λένε χαρακτηριστικά και ζητούν την τοποθέτηση φύλακα στα σχολεία, με σκοπό την ασφάλεια των παιδιών τους. Μάλιστα, δηλώνουν ότι απαιτούν την τοποθέτηση φύλακα και είναι έτοιμοι να απευθυνθούν σε κάθε είδος Αρχή.
Η εφημερίδα «XN» θα διερευνήσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν γονείς και παιδιά, αλλά θα ψάξει και το γιατί τα σχολεία ήταν κλειστά την Παρασκευή και μάλιστα τόσο νωρίς.

Σχετικά Άρθρα