fbpx
Γενική

Ανοιχτή επιστολή στον πρώην Υπουργό Εθνική Άμυνας Β. Μεϊμαράκη

Από τον Αντιστράτηγο ε.α. Νικόλαο Φωτιάδη

Αξιότιμε κύριε Μεϊμαράκη, μετά την τιμωρία της παράταξης μας (της Νέας Δημοκρατίας) από τον Ελληνικό Λαό στις 4 Οκτωβρίου 2009 (35 χρόνια μετά την Ιδρυτική Διακήρυξη της Ν.Δ. από τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή στις 4 Οκτωβρίου 1974), γράφω την επιστολή αυτή με πόνο ψυχής.
Φοβάμαι ότι η ιστορία θα σε κατατάξει στην χωρίαν των αποτυχημένων Υπουργών (μετά τον πατέρα Βαρβιτσιώτη, ο οποίος μας εξαπάτησε λέγοντας ότι είχε έτοιμο στο συρτάρι του το νέο μισθολόγιο των Αξιωματικών, αλλά ήρθε το «κακό» ΠΑΣΟΚ και ανέτρεψε την κατάσταση), κυρίως για τους παρακάτω λόγους:
α. Για την μείωση της θητείας των στρατεύσιμων ελληνοπαίδων από τους 12 στους 9 μήνες, την στιγμή που αντιμετωπίζουμε μόνιμη εθνική απειλή και σεις οι ίδιοι πολιτικοί διακηρύττετε ότι «η χώρα διέρχεται δύσκολους στιγμάς»!!!
Ο γιος μου κ. τέως Υπουργέ, υπηρέτησε την Πατρίδα είκοσι τέσσερις (24) μήνες, 300 χιλιόμετρα μακριά από την μάνα του, όπως και πολλά άλλα Ελληνόπουλα και αισθάνεται υπερηφάνεια γι αυτό.
Είχατε την εντύπωση εσύ και η ομάδα των «σοφών» του ΕΠΥΕΘΑ ότι θα κερδίζατε ψηφοφόρους; (Τους γονείς των μπούληδων). Το αποτέλεσμα το βιώσατε και ευτυχώς εσύ εξελέγης βουλευτής ενώ άλλοι «Πρωτοκλασάτοι» πήγαν στα σπίτια τους και ψάχνουν για δουλειά !!!
β. Για την εξαπάτηση των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, παρουσία του νέου Α/ΓΕΕΘΑ στην Σχολή Ικάρων, ότι μέχρι τέλους του χρόνου θα δοθούν αυξήσεις στους μισθούς, τονίζοντας ότι η Κυβέρνηση δεν ξέχασε την προεκλογική της δέσμευση αλλά απλά μέχρι τώρα δεν το επέτρεπαν τα δημοσιονομικά της χώρας, (Αδέσμευτος Τύπος, 12 Αυγούστου 2009). (Γι αυτό ο Καραμανλής μας οδήγησε σε εκλογές λόγω οικονομικής κρίσεως !!!).
γ. Για την αλλαγή της Στρατιωτικής Ηγεσίας (υπό περίεργες συνθήκες) μέσα στο κατακαλόκαιρο, ενώ επί δεκαετίες αυτά γίνονται Φεβρουάριο- Μάρτιο.
δ. Για την εγκληματική αδιαφορία προμήθειας βλημάτων 120 χιλιοστών για τα νέα άρματα LEOPARD που αγοράσθηκαν, όπως συνηθίζεται να λέγεται «από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού», ενώ οι Μερσεντές και τα υβριδικά οχήματα πολυτελείας των βουλευτών και των «Golden Boys» της Κυβέρνησης είναι από το «περίσσευμα» του Ελληνικού Λαού !!!
Αυτά τα γράφω… πολυχρονεμένε κύριε Μεϊμαράκη πικραμένος, προδομένος από τον Αρχηγό της Παράταξης και από όλους εσάς (κάνατε το Δεξιό Κόμμα της Ν.Δ. «πολυσυλλεκτικό»!), για να καυτηριάσω την αλαζονεία της εξουσίας, την περιφρόνηση που δείξατε στον ταλαίπωρο Έλληνα που ήλπιζε στην «επανίδρυση του Κράτους», τις ψεύτικες υποσχέσεις σας και κυρίως να δηλώσω ότι θα πρέπει να αισθάνεστε ενοχές που ξαναφέρατε στην εξουσία με τα «καμώματα» σας τους… Σοσιαλιστάς.
Μου άρεσε η δήλωση σου στον τύπο (ΚΕΡΔΟΣ, 2 Σεπτεμβρίου 2009), «όσοι ράβουν κοστούμια και ονειρεύονται παλινορθώσεις, το βράδυ των εκλογών θα διαψευσθούν».
Οι Απόστρατοι κύριε Μεϊμαράκη σημειώνουν για τα έργα και τις ημέρες σας «Μηδέν εις το πηλήκιον», όπως είπε ο «εκλεκτός» του Ελληνικού Λαού.

Ξέρω ότι η αλήθεια ενοχλεί και όταν κανείς με ευθύτητα επισημαίνει τα γεγονότα και τις «παραλείψεις» των Εντιμότατων Αρχόντων, προκαλεί την οργή τους.
Δεν πειράζει όμως…

Σχετικά Άρθρα