fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Για μια ακόμη φορά ο Μπάμπης Χατζημεστής ΤΟΛΜΗΣΕ και κατήγγειλε αυτό που δυστυχώς «κρύβουν» και δεν «τολμούν» να αγγίξουν ούτε η ΕΠΟ του κυρίου Πιλάβιου και του Γκιρτζίκη, ούτε η ΕΠΣ Ξάνθης του Νίκου Σπυριδόπουλου, ούτε όμως και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ν. Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζης.
Μαχητής

Η Ντόρα Μπακογιάννη προηγείται εμφανώς στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων από τους άλλους υποψηφίους, αλλά το θέμα είναι αν θα την «αποδεχτούν» και οι άλλοι «δεξιοί» δελφίνοι, ώστε το κόμμα να βγει ΕΝΩΜΕΝΟ από το συνέδριο, ήδη τυγχάνει της υποστήριξης του βουλευτή Ξάνθης Αλέκου Κοντού και του επιτελείου του σύμφωνα με δημοσιεύματα Αθηναϊκών εφημερίδων, αλλά και της συνάντησης που είχε με τον Επίτιμο στα Χανιά τον Αύγουστο ο πρώην Υπουργός, λίγο πριν ανακοινωθούν οι λίστες.
Αδέσμευτη

Τις τελευταίες μέρες με έχει πιάσει μια άρνηση, μια ατονία. Βαρέθηκα να προσπαθώ για το οτιδήποτε και να μην αλλάζει τίποτα. Θα ήθελα να βιώσω αλλαγές και να δημιουργηθεί ένα νέο πλάνο στη ζωή μου που να με ενθουσιάσει. Νιώθω πως είμαι άτυχη και τίποτα δε μου πάει καλά. Κάθε μέρα κάνω τα ίδια και τα ίδια. Η κάθε μου μέρα είναι ίδια με τη προηγούμενη. Πώς να το αλλάξω αυτό;
Θράκη

Θα είμαι στρατιώτης του ΠΑΣΟΚ
Σ’ ότι αφορά επίσης το πολιτικό του μέλλον ο κ. Σγουρίδης δηλώνει «στρατιώτης του ΠΑΣΟΚ»: «Ήμουν είμαι και θα είμαι στρατιώτης του ΠΑΣΟΚ. Είμαι στη διάθεση του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του να με αξιοποιήσει όπου νομίζει. Κι αν νομίζει ότι δεν θα πρέπει να αξιοποιηθώ παραμένω στρατιώτης για να προασπίσω τα συμφέροντα του τόπου μου και της δημοκρατίας. Δεν έκανα και δεν πρόκειται να κάνω αίτηση για αξιοποίησή μου, δεν είναι η θέση το ζητούμενο. Για μένα είναι ο αγώνας για μια καλύτερη πατρίδα για ένα καλύτερο νομό»
Εμπρός

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία με τον θρίαμβο του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου και τα πολιτικά πράγματα πήραν τον δρόμο τους με τις τομές στη δομή του υπουργικού συμβουλίου, που προηγούμενοι τις ξεχνούσαν στις εξαγγελίες. “Φρέσκα” πρόσωπα στην κυβέρνηση που φέρνουν ένα αεράκι ελπίδας και αισιοδοξίας για τη συνέχεια.
Αγώνας

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικότερα προς το τέλος της, εξελίχθηκε η συνομιλία με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ κ. Αχιλλέα Τσαρτσάρα, άμα τη αναλήψει της διακυβέρνησης της Χώρας από το ΠΑΣΟΚ.
Ακρίτας

Ανεξάντλητη πηγή αρνητικών σχολίων η πανωλεθρία της Νέας Δημοκρατίας, ενώ στο «φάσμα» των εκπλήξε­ων μπήκαν οι Νεοδη-μοκράτες, κυρίως όσον αφορά τα ποσοστά δια­φοράς από το ΠΑΣΟΚ. Το αποτέλεσμα το είχαν δεδομένο. Άλλοι ήταν αυτοί που σφύριζαν γυρνώντας στο πλάι το κεφάλι.
Συ μ μετοχή στα σχόλια, στις κρίσεις και επικρί­σεις πρώτο και·καλύτερο το «σώμα» των ψηφοφό­ρων, που σχεδόν μοιρο­λατρικά αποδέχθηκε την ήττα, προσμετρώντας από την αρχή έως το τέλος όλα όσα συνηγό­ρησαν υπέρ αυτής. Δεν κρύβονται, αλλά το δεί­χνουν. Έχουν το θάρρος και ομολογούν, δεν φα­νατίζονται κατά του ΠΑ­ΣΟΚ, αλλά εύχονται
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα