fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΕΡΧΕΤΑΙ! Το Flamingo Retail Park σχεδόν είναι έτοιμο να ξεκινήσει τις κατασκευές και την υποδομή έργων στο αεροδρόμιο Βιστωνίδας! Το όνομα Flamingo δεν επιλέχτηκε βέβαια τυχαία, αφού συνδέεται άμεσα με τα πανέμορφα πουλιά που αφθονούν στην Λίμνη Βιστωνίδας, ενώ «βούτυρο» στο ψωμί του νέου Εμπορικού Κέντρου, έρχεται και η «πλατεία-ΤΕΡΑΣ» του Δήμου Ξάνθης με πάρκινγκ 1.200 θέσεων, αφού κακή κακώς οι ιδιώτες-οδηγοί καταναλωτές, «διώκονται» σε άλλες αγορές…. Χαρακτηριστικό των αποστάσεων. Σε αντίθεση με το Εμπορικό κέντρο της Αθωνικής, σε μόλις σε 3-5 λεπτά οι Ξανθιώτες καταναλωτές θα μπορούν να βρεθούν στο νέο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Βιστωνίδας που απέχει 3 χιλιόμετρα από τη πόλη, ψωνίζοντας αλλά και…πίνοντας τον καφέ τους!
Μαχητής

Όπως είναι γνωστό προεκλογικά η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κατήγγειλε ζητώντας την παρέμβαση του Εισαγγελέα, για ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ των πρακτικών του Δ.Σ. της ΣΕΚΑΠ προκειμένου παραμονές εκλογών εν όψει της σίγουρης νίκης του ΠΑΣΟΚ να «αναβαθμιστούν» οικονομικά και σε θέσεις, «ημέτεροι» και συγγενείς μελών της διοίκησης Ράπτη!
Αδέσμευτη

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ως χώρο όπου κατά καιρούς εξελίσσονται σκάνδαλα, ίντριγκες και διαγκωνισμοί, όμως όπως αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά, αποτελεί και χώρο έρευνας και καινοτόμων δράσεων στον χώρο της επιστήμης. Το νεότερο επίτευγμα για το οποίο μπορεί να αισθάνεται περήφανη η ακαδημαϊκή κοινότητα του Δημοκριτείου είναι μία επαναστατική μέθοδος πρόβλεψης των σεισμών, η οποία βέβαια βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της επιστημονικής έρευνας. Της ερευνητικής ομάδας προΐσταται ο καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, πατέρας Γεώργιος Αναγνωστόπουλος.
Θράκη

Ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα η αλωνιστική περίοδος του βαμβακιού στο νομό μας και η περίοδος εισκομιδής του. Και ενώ η ΕΑΣ Λάρισας όρισε τιμή στα 31 λεπτά, η ΕΑΣ Ροδόπης στα 26 λεπτά, η ΕΑΣ Ξάνθης εφαρμόζει το σύστημα «ανοιχτής τιμής».
Εμπρός

Το νομαρχιακό θώκο της Ξάνθης δηλώνει ότι θα διεκδικήσει ο νομαρχιακός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης Υπερνομαρχία Πολιτών στην Ξάνθη Φώτης Καραλίδης. Σε σχετικές του δηλώσεις ο κ. Καραλίδης υπογραμμίζει πως ξεκίνησαν μάλιστα και οι ενέργειες για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου. Συγκεκριμένα ο κ. Καραλίδης σημείωσε: “Προετοιμαζόμαστε για αυτό συνολικά ως παράταξη από την επόμενη ημέρα των εκλογών του 2006, οι προετοιμασίες και ο στόχος μας είναι σε αυτή την κατεύθυνση.
Αγώνας

Λάθος εκτίμησε ορισμένα πράγματα ο κ. Σαμαράς, αν πιστεύει πως από το 2004 το να ομολογεί ο πολίτης και να δηλώνει την κομματική του ταυτότητα, πως ανήκει δηλαδή στην δεξιά ή φιλελεύθερη παράταξη, είναι «ανάθεμα». Κανένας νεοδημοκράτης δεν «φοβήθηκε» να δηλώσει, τουλάχιστον τις τε­λευταίες… πενταετίες, την ιδεολογία που ακολουθεί.
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα