fbpx
Γενική

Ηλεκτρο- Λόγος

«Στείλτε βιογραφικό για γενικός γραμματέας!» Όσοι προλάβατε δηλαδή γιατί μέχρι χθες ήταν οι αιτήσεις! Τώρα με την.. διαφάνεια και την… αξιοκρατία, ο Πάγκαλος θα τις εξετάσει όλες και θα προσλάβει για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αυτόν που έχει προαποφασιστεί. Αυτή είναι η διαφορά της διαφάνειας και της αξιοκρατίας, από την αδιαφάνεια και την αναξιοκρατία του Καραμανλή.
Μικρή αγγελία:
«Ζητείται νεαρά γόνος καλής οικογενείας για εργασία σε προβληματική «επιχείρηση». Μισθός ικανοποιητικός. Δουλειά ξεκούραστη, play station κλπ. Προσόντα: να είναι φιλόδοξη, να έχει αρχηγικές τάσεις, και να καταπίνει εύκολα ήττες. Πληροφορίες τηλ.: 888- 088- 166 ή επιτόπου Ρηγίλλης 13 Αθήνα».
Εσείς οι Ξανθιώτες που υποβάλατε δικαιολογητικά στο ΠΑΣΟΚ για γενικοί γραμματείς, αν απορριφτείτε, μην το πάρετε κατάκαρδα. Κάντε μία αίτηση και στη ΝΔ για τη θέση του Προέδρου. Ποτέ δεν ξέρει κανείς τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Αν μη τι άλλο θα γίνεται και πανελλαδικά γνωστοί στο πι και φι!!!
«Ο Γιώργος είναι πονηρός και αυτά που λέει μην τα τρως και από τις 4 (Οκτωβρίου) και μπρος κυκλοφοράει ως Πρωθυπουργός».
Άτιμη κενωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις στα τάρταρα!!!

Σχετικά Άρθρα