fbpx
Γενική

«Δε θα γίνουμε η πρώτη γενιά που θα ζήσει χειρότερα από την προηγούμενη»

Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Ξάνθης ευχαριστεί όσους νεολαίους εμπιστεύτηκαν για κυβέρνηση το κόμμα τους και τους καλεί να κάνουνε μαζί ένα νέο ξεκίνημα σημειώνοντας: «Δε θα γίνουμε η πρώτη γενιά που θα ζήσει χειρότερα από την προηγούμενη».
Το ευχαριστήριο αναφέρει:
«Νέοι και νέες,
Στις εκλογές της 4 ης του Οκτώβρη το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο και σαφές. Ο Ελληνικός λαός έδωσε ισχυρή εντολή στο ΠΑΣΟΚ και το Γιώργο Παπανδρέου να αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας βγάζοντάς τη από την κρίση και οδηγώντας τη σε πρόοδο και ανάπτυξη.
Πιο ξεκάθαρο όμως ήταν το μήνυμα που δώσατε ΕΣΕΙΣ στις πολιτικές δυνάμεις του τόπου. Με την ψήφο σας αποφασίσατε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να γυρίσετε σελίδα. Με την ψήφο σας δείξατε την μηδενική σας ανοχή σε όποιους τολμούν και καταπατούν τους αγώνες και τα όνειρά σας. Έτσι πρέπει όλοι να προστατεύουμε τα οράματά μας.
Σας καλούμε, λοιπόν, να κάνουμε ΜΑΖΙ ένα νέο ξεκίνημα. Μία νέα αρχή για την οικοδόμηση μιας δίκαιης κοινωνίας. Μιας κοινωνίας που δε θα σκοτώνει τα παιδιά της, αλλά θα τα σέβεται και θα τα υπολογίζει. Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε ρότα. Είναι στο χέρι μας να φέρουμε τις αλλαγές που θέλουμε σε αυτόν τον τόπο.
Σε αυτή την αλλαγή της ιστορίας εμείς έχουμε τον πρώτο λόγο και τη δυναμική να αλλάξουμε τα δεδομένα. Μαζί με το ΠΑΣΟΚ και το Γιώργο Παπανδρέου τα θεμέλια της αλλαγής αυτής ήδη έχουν χτιστεί. Με την εμπνευσμένη καθοδήγηση του Πρωθυπουργού μας όλοι μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά, συστηματικά και συλλογικά, χαράζοντας μία νέα πορεία. Ας μη χάνουμε άλλο χρόνο λοιπόν. Δε θα γίνουμε η πρώτη γενιά που θα ζήσει χειρότερα από την προηγούμενη.
Τα μέλη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Ξάνθης νιώθουμε έντονη την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους νέους και τις νέες που εμπιστεύτηκαν το πρόγραμμα διακυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου με την ψήφο τους στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα. Επίσης, νιώθουμε το ίδιο έντονη και την ευθύνη που έχουμε αναλάβει, να οδηγήσουμε εμείς τις εξελίξεις με στόχο ένα καλύτερο αύριο. Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Κανείς δε ζητάει την ανοχή μας αλλά την ενεργή συμμετοχή μας. Για την Ελλάδα μας, για το περιβάλλον μας, για τον άνθρωπο».
ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα