Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

«ΦΟΡΤΩΝΑΝ» τη ΣΕΚΑΠ με επί πλέον 300.000 Ευρώ!!! ΜΑΤ του Νίκου Παππά, εμφανίστηκε ξαφνικά χθες στο Δ.Σ. της ΣΕΚΑΠ, ανακάλεσε την παραίτησή του και «ανέτρεψε» τα σχέδια Ράπτη-Κίτσου-Δραμπίδη και Γουσγουριώτη για τις «περίεργες» αναβαθμίσεις! Απίστευτα πράγματα χθες στην ΣΕΚΑΠ και στην συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου που έγινε τελικά υπό την…Προεδρία του «παραιτηθέντος» Προέδρου Νίκου Παππά!!! Εξαγριωμένοι και θυμωμένοι οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ όταν πληροφορήθηκαν ότι «αντί για τις προαγωγές των 28 τεχνικών που είχαν αποφασιστεί στη συνεδρίαση της 28/8/2009 με διοίκηση Παππά, παραμονές εκλογών η «λίστα» αυξήθηκε στα 57 άτομα προκειμένου να «αναβαθμιστούν» εν όψει του κινδύνου να κερδίσει τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, ορισμένοι «γαλάζιοι» ημετέροι και «γιοι» γνωστών στελεχών του κυρίου Κοντού!!! Κι όλα αυτά με την…διαπλοκή «γαλάζιων» διοικούντων της διοίκησης Ράπτη και «πράσινων» συνδικαλιστών της ΣΕΚΑΠ τα ονόματα των οποίων…προστέθηκαν στις λίστα των νέων «προαγωγών» και αναβαθμίσεων, προκειμένου να…σιωπήσουν!!!
Μαχητής

Στην ΣΕΚΑΠ μετά τις χθεσινές κινητοποιήσεις των εργαζομένων βρέθηκε όμως και ο Γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Αχιλλέας Τσαρτσάρας (όπως επίσης και ο γραμματέας της ΠΑΣΚΕ Άγγελος Μπεμπεκίδης) που ζήτησε εκ νέου την παρέμβαση της Εισαγγελικής αρχής, για την παραποίηση των πρακτικών και τις παράνομες αναβαθμίσεις εργαζομένων παραμονές εκλογών. Μετά τις εξελίξεις αυτές, αναμένεται αύριο νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΣΕΚΑΠ υπό την Προεδρία και πάλι του κυρίου Παππά προκειμένου να πάρει και τις νέες αποφάσεις της…
Αδέσμευτη

Η αλήθεια είναι ότι ο Χασάν Μαλκότς αδειάστηκε αγρίως από τους κύκλους που υποτίθεται πως θα τον στήριζαν και θα τον εξέλεγαν βουλευτή! Ο ίδιος πνέει μένεα εναντίον εκείνων που τον έβαλαν στο λούκι, τον φούσκωσαν και πριν την κάλπη… τον ξεφούσκωσαν! Όχι μόνο δεν πήρε τους ψήφους που του υποσχέθηκαν, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε τους ψήφους της… κυρίας Ζεϊμπέκ της καταποντισμένης Ν.Δ.! Και το χειρότερο, ότι έκαψε το πολιτικό του χαρτί πριν καλά- καλά το ρίξει στο τραπέζι. Εκτός κι αν είχε δίκιο όταν μου έλεγε δημόσια πως ο ίδιος δεν είναι πολιτικός, οπότε… για ποιο λόγο μπήκε στην διαδικασία αυτών των εκλογών; Ας τα σκεφθεί όλα αυτά και το ξανασυζητάμε…
Θράκη

Από την μακρινή Ξάνθη, που σήμερα εορτάζει τα 90 χρόνια ελευθερίας της, θα ήθελα κατ’ αρχάς να εκφράσω τα θερμά συγχαρητήρια για εκλογική σας επιτυχία και τις θερμότερες των ευχών για δύναμη στο έργο που κληθήκατε να αναλάβετε. Και είναι πράγματι δύσκολο το έργο σας, διότι σας έλαχε να εκπληρώσετε μία αλλαγή, την οποία είχε αναλάβει να πραγματοποιήσει ο αείμνηστος πατέρας, αλλά οι μικροκομματισμοί δεν του είχαν επιτρέψει να εκπληρώσει. Επιπλέον βρισκόμαστε μέσα στη δίνη της χειρότερης κρίσης όλων των εποχών.
Εμπρός

Αγαπητοί συμπολίτες και φίλοι, βρισκόμαστε ήδη στον Οκτώβριο και σε λίγο έπεται ο χειμώνας. Πέρασε ήδη ένας χρόνος, ένας δύσκολος χρόνος για τη χώρα μας και την περιοχή μας από τότε που ξεκίνησε η παγκόσμια οικονομική κρίση. Μια κρίση που επηρέασε και συνεχίζει να επηρεάζει τη ζωή μας. Στα δελτία ειδήσεων μετά το διάλειμμα λόγω των εκλογικών διαδικασιών θα συνεχιστεί ο ανταγωνισμός μεταξύ των “έγκριτων” δημοσιογράφων των μεγάλων και εθνικής εμβέλειας καναλιών για το ποιος θα παρουσιάσει τις πιο δυσοίωνες προβλέψεις για το μέλλον της οικονομίας μας.
Αγώνας

Η μετεκλογική περίοδος, για την Νέα Δημοκρατία, θυμίζει λίγο ως πολύ Μ. Πέμπτη. Με όσα διαδραματίζονται, περί αρχηγών και άλλων τινών, εξαιτίας της παραίτησης Καραμανλή, μας έρχεται στο ου το σχετικό με την ημέρα του πένθους των Χριστιανών «διεμοιράσοντο τα ιμάτια μου και επί τον ιματισμό μου έβαλον κλήρο»! (Δεν πιστεύω να αμαρτάνω μέ τον παραλληλισμό).
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα