Γενική

Αν δεν ήταν ο Θανάσης και ο Σωκράτης Ξυνίδης… θα είχαμε Βατοπαίδι; Θα έπεφτε η Κυβέρνηση Καραμανλή;

Καλά τι λένε τα κανάλια πάλι για το Βατοπαίδι;

Δεν φαίνεται να την ξέρουν καλά την ιστορία του Βατοπαιδίου εκεί στον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα!!!! Προχθές το βράδυ, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού με το δημοσιογράφο Αντώνη Σρόϊτερ είπαν πως όσοι ανακάλυψαν το Σκάνδαλο με το Βατοπαίδι και τη λίμνη Βιστωνίδα πήραν θέση υπουργού ή υφυπουργού στη νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ!
Μα κύριοι δημοσιογράφοι του καναλιού άλφα, ο κύριος Σωκράτης Ξυνίδης με τον αδελφό του Θανάση (δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο τότε του δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης) ήταν από τα «βασικά κλειδιά» ανάδειξης της υπόθεσης στο Σκάνδαλο που έριξε την Ν.Δ. Ο κύριος Σωκράτης Ξυνίδης, από την Κυριακή των Εθνικών Εκλογών είναι ο νέος βουλευτής νομού Ξάνθης με το ΠΑΣΟΚ και δεν πήρε καμία θέση υπουργού ή υφυπουργού. Θέση πήρε ο Κομοτηναίος κ. Πεταλωτής που επίσης είχε σημαντικό ρόλο στην υπόθεση, αδιαμφισβήτητα.
Άρα μην λέτε ότι όλοι όσοι αποκάλυψαν το Βατοπαίδι πήραν θέση στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Είπαν στον Άλφα για τον ΡΟΒΛΙΑ. Ο αγώνας που έκανε ήταν στις εξεταστικές επιτροπές εντός ΒΟΥΛΗΣ. Είπαν για το Μιχάλη Καρχιμάκη αυτός έκανε 100 ερωτήσεις στην βουλή για το συγκεκριμένο θέμα…αλλά δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση εντός Θράκης.
Εμείς στην Ξάνθη ήμασταν σίγουροι πως ο Σωκράτης Ξυνίδης θα είχε από χθες θέση τουλάχιστον υφυπουργού. Τελικά δεν έχει και αυτό είναι θέμα και για τον Γ.Α.Π. αλλά και για την Ξάνθη που είχε προσδοκίες από το νέο πρωθυπουργό.
Τέλος δεν μπορούμε να ακούμε ατάραχοι, ανακρίβειες τέτοιου μεγέθους, ειδικά για τους συμπολίτες μας πολιτικούς, που για 6- 7 χρόνια πάλεψαν να σώσουν τη Βιστωνίδα από τα χέρια των μοναχών και του Εφραίμ. (Σε αυτή την παραπληροφόρηση είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε όλοι και ατομικά αλλά και σαν κοινωνία).

Σχετικά Άρθρα