fbpx
Γενική

Να γιατί έχασε η Ν.Δ. επειδή «για όλα φταίει πάλι ο Μωραϊτης»

Τόνους λάσπης και ανελέητο πόλεμο δέχθηκε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης όπως αναφέρει ο ίδιος

Τόνους λάσπης και ανελέητο πόλεμο αναφέρει ότι δέχθηκε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Ν. Ξάνθης κος Στέλιος Μωραϊτης προκειμένου να εξαναγκαστεί σε παραίτηση και να τους παραχωρήσει την θέση του, όπως τονίζει ο ίδιος σε σχετική του επιστολή προς τα ΜΜΕ.
Αναλυτικά σημειώνει ο κος Μωραϊτης για όσα του καταλογίζουν αναφορικά με την πτώση του γαλάζιου κάστρου στο νομό μας:
«Γιατί προκηρύχθηκαν πρόωρες εκλογές. Φταίει ο Μωραϊτης
Γιατί διορίστηκαν γενικοί γραμματείς και «παίρνανε παχυλές αντιμισθίες» και δεν θέλησαν να στηρίξουν τη ΝΔ σε αυτές τις εκλογές με την υποψηφιότητα τους. Φταίει ο Μωραϊτης.
Γιατί με αίτηση τους, ενώ ζητούσαν να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο χωρίς προαπαιτούμενα και όταν συμπεριελήφθησαν και αποδέχθηκαν την υποψηφιότητα τους, μόλις ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο μετά από λίγες ώρες, τράπηκαν σε φυγή. Φταίει ο Μωραϊτης.
Γιατί δεν συμπεριλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο συγκεκριμένος αξιόλογος υποψήφιος από την μειονότητα. Φταίει ο Μωραϊτης.
Γιατί συμπεριλήφθησαν χωρίς να προταθούν από τη ΝΟΔΕ οι δύο μειονοτικοί υποψήφιοι. Φταίει ο Μωραϊτης.
Γιατί δεν στήριξαν την υποψηφιότητα μιας έντιμης και θαρραλέας αγωνίστριας. Φταίει ο Μωραϊτης.
Γιατί ένας και μόνο ένας υποψήφιος που κατέθεσε υποψηφιότητα, τόλμησε να πει τα πράγματα με το όνομα τους εγγράφως και διαχώρισε την θέση του…και γι αυτό φταίει ο Μωραϊτης.
Γιατί δεν κοιμήθηκε 48 ώρες διερευνώντας τις προθέσεις των στελεχών μας όταν προέκυψε η άρνηση συγκεκριμένων. Φταίει ο Μωραϊτης.
Γιατί εξαφανίστηκαν σε δύο σημαντικές εκλογικές αναμετρήσεις όλοι οι διορισμένοι και εκλεγμένοι πλην ελαχίστων. Φταίει ο Μωραϊτης.
Γιατί κάποιοι έγιναν τυφλοπόντικες και υπόσκαπταν για ιδιοτελή προσωπικά πολιτικά συμφέροντα το κόμμα. Φταίει ο Μωραϊτης.
Γιατί κάποια στελέχη μας πήγαν σε εκδηλώσεις πολιτευτών του ΠΑΣΟΚ. Φταίει ο Μωραϊτης.
Γιατί κάποια στελέχη μας όχι μόνο δεν βοήθησαν αλλά αποθάρρυναν τους πολίτες ώστε να ψηφίσουν τη Ν.Δ. Φταίει ο Μωραϊτης.
Γιατί εξαφανίστηκαν εκλεγμένα και ex officio μέλη της ΝΟΔΕ και δεν απαντούσαν ούτε στο τηλέφωνο. Φταίει ο Μωραϊτης.
Γιατί εμφανίστηκαν κοπάδια στρουθοκαμήλων στην Ξάνθη. Φταίει ο Μωραϊτης.
Γιατί κάποιοι την υποκρισία και την «ρουφιανιά» την έχουν επιλέξει ως στάση ζωής. Φταίει ο Μωραϊτης.
Για όσους διορίστηκαν «με την αξία τους» από το 2004 μέχρι σήμερα σε διοικητικές θέσεις και σε τραπεζικά εργοστάσια. Φταίει ο Μωραϊτης.
Για τις άθλιες συμπεριφορές κάποιων διορισμένων και εκλεγμένων το τελευταίο διάστημα. Φταίει ο Μωραϊτης.
Γιατί χθες προσπάθησαν να κομματικοποιήσουν με την παρουσία τους πριν ακόμα ορκιστεί η νέα κυβέρνηση, εργασιακούς χώρους τραπεζικών εργοστασίων που υπάρχουν προβλήματα. Φταίει ο Μωραϊτης.
Ο Μωραϊτης είναι Πρωθυπουργός, είναι Υπουργός, διορίζει συμβούλια, φτιάχνει ψηφοδέλτια, διορίζει γραμματείς και φαρισαίους, είναι Παντοδύναμος. Φταίει ο Μωραϊτης.
Φταίει ο Μωραϊτης. «Ιφιγένεια εν Αυλίδι».
ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ. ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΑΝ.
Με τίμησε με δημοκρατικές διαδικασίες η πλειοψηφία των αγωνιστών μας όπως προβλέπει το καταστατικό μας.
Δεν με διόρισαν ούτε οι εφημερίδες, ούτε οι εκδότες πολιτικοί μου αντίπαλοι, ούτε τα ραδιόφωνα, ούτε οι στρουθοκάμηλοι, ούτε οι τυφλοπόντικες, ούτε οι υπονομευτές της παράταξης μας.
Κάποιοι δυστυχώς δεν μπορούν να πιστέψουν και να χωνέψουν πως μπορεί ένα φτωχόπαιδο με πολύ κόπο και πολλή δουλειά να δεχθεί τόση αγάπη και εκτίμηση από την κοινωνία στη Νομαρχία, στο επιμελητήριο και στο ανώτατο κομματικό όργανο του Νομού μας. Θεωρούν τις τιμητικές αυτές θέσεις, ιδιοκτησία τους. Για να μπορούν να μοιράζουν την εξουσία όπως θέλουν, να παίρνουν τις αντιμισθίες και να «δουλεύουν» τον λαό μας.
Κάποιοι δυστυχώς δεν μπορούν να πιστέψουν και να χωνέψουν ότι δεν διεκδίκησα και δεν κατέλαβα καμιά έμμισθη θέση από την ημέρα που με τίμησαν με το αξίωμα του Προέδρου της ΝΟΔΕ. Δέχθηκα στα δύο χρόνια της Προεδρίας μου, τόνους λάσπης και ανελέητο πόλεμο, προκειμένου να εξαναγκαστώ σε παραίτηση και να τους παραχωρήσω την θέση μου.
Τους διαβεβαιώ ότι η θέση αυτή είναι θέση τιμητική, θέση αγώνα, κατάθεση ψυχής, δεν παραχωρείται δεν χαρίζεται αλλά μόνο κερδίζεται από την αγάπη και την εκτίμηση των στελεχών μας και της κοινωνίας.
Προτείνω αφού ήδη είμαστε σε πορεία προς το συνέδριο μας για εκλογή νέου αρχηγού της παράταξης, την τροποποίηση του καταστατικού μας έτσι ώστε ο Πρόεδρος μας αλλά και οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ και όλων των κομματικών οργάνων να ψηφίζονται από την κοινωνία, τα μέλη μας και όσους ασπάζονται τις αρχές και τις θέσεις της Ν.Δ.
Περιμένω τους επικριτές μου, εκεί. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ».

Στέλιος Μωραϊτης
Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Ν. Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα