Γενική

«Οι φίλαθλοι δεν είναι άβουλα όντα»

Καταγγέλλουν οι Xanthifans την διοίκηση της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη και την Αστυνομική Διεύθυνση

Για αδιαλλαξία κατηγορούν τη διοίκηση της Ξάνθης οι Xanthifans, οι οποίοι απείχαν από το προχθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στάση της ΠΑΕ στο θέμα των εισιτηρίων για τα εκτός έδρας ματς και την πολιτική της διοίκησης που θέλει να συμπληρωθεί ένας συγκεκριμένος αριθμός ενδιαφερομένων για να αιτηθεί τη διάθεση εισιτηρίων από τη γηπεδούχο ΠΑΕ.
Παράλληλα, οι οργανωμένοι οπαδοί της Ξάνθης καταγγέλλουν την Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης, δίνοντάς της συγχαρητήρια γιατί προχώρησε στη σύλληψη ενός 14χρονου οπαδού της Ξάνθης που άναψε ένα καπνογόνο, ενώ την ίδια ώρα ανέχτηκε την συμπεριφορά των οπαδών της ΑΕΚ…
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Xanthifans:
«Το είπαμε για άλλους σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας. Ο τίτλος ήταν: «Είσαστε απαράδεκτοι όλοι σας».
Η εφαρμογή του χαρακτηρισμού βρήκε και άλλον αποδέκτη, την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.
Ο εμπαιγμός του κόσμου μιας ομάδας πάντα είχε καταστροφικά αποτελέσματα για την ίδια την ομάδα. Στο πέρασμα του χρόνου έχουμε δει τέτοια παραδείγματα και αποτελέσματα. Οι φίλαθλοι κύριοι της ΠΑΕ δεν είναι άβουλα όντα. Έχουμε μια αγάπη, να υποστηρίζουμε τις ομάδες τις πόλης μας, αυτό όμως δεν μας κάνει ούτε τυφλούς, αλλά ούτε και χαζούς
Το είδατε όλοι φέτος με την κίνηση και πώληση των διαρκείας. Η καθοδική τάση που υπήρχε τα τελευταία χρόνια, μάλλον δεν θορύβησε κανέναν.
Εμείς σαν Xanthifans κάναμε τεράστιες προσπάθειες από τη μεριά μας για να αντιστραφεί το κλίμα. Η ΠΑΕ έδειξε στην αρχή κάποιο ενδιαφέρον το οποίο στην συνέχεια ατόνησε.
Εμείς δεν είμαστε οπαδοί των επιτυχιών και στα δύσκολα ήμασταν μια γροθιά. Αυτό το έχουμε αποδείξει έμπρακτα. Η στάση της ΠΑΕ όμως αποδεικνύει πως δεν υπάρχει για τον πιστό κόσμο της ενδιαφέρον.
Η αδιαλλαξία κύριοι είναι κακός σύμβουλος.
Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι
Η ΠΑΕ φέτος έθεσε ως προϋπόθεση στους εκτός έδρας αγώνες για την μετακίνησή μας ένα πλαφόν σε αριθμό φιλάθλων.
Η αγάπη δεν μπορεί να περιορίζεται σε αριθμούς. Σε κανένα γήπεδο δεν δημιουργήσαμε ως φίλαθλοι μέχρι σήμερα το παραμικρό πρόβλημα και η αγάπη μας για την ομάδα είναι δεδομένη. Γιατί με αυτήν την απόφαση μας στερείτε το δικαίωμα να υποστηρίξουμε την ομάδα μας στα εκτός έδρας;
Να σας δώσουμε και ένα παράδειγμα, στην Λειβαδιά πέρσι που δεν πιάσαμε το πλαφόν που θέτετε, δεν βοηθήσαμε με την φωνή μας την ομάδα;
Σήμερα δεν ήμασταν στο γήπεδο, δεν ήρθαμε γιατί δεν συμπληρώναμε το πλαφόν.
Όπως καταλάβατε η αιτία της αγανάκτησής μας δεν είναι ο Ματζουράκης και η κάθε λάθος κίνηση στο αγωνιστικό δυναμικό της ΠΑΕ, όπως πολλοί πίστεψαν και έγραψαν.
Συγχαρητήρια στην Αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης η οποία κατάφερε να συλλάβει τον δεκατετράχρονο εγκληματία που τόλμησε να ανάψει ένα βεγγαλικό, ενώ δεν ασχολήθηκε με τους φιλάθλους της ΑΕΚ που το μόνο που έκαναν καθ όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν να βρίζουν και να πετάνε καθίσματα σε παίχτες και διαιτητή. Αυτό βέβαια το έργο το έχουμε ξαναζήσει όταν έρχεται μεγάλος αριθμός φιλοξενούμενων φιλάθλων μακάρι να επιδεικνύετε το ίδιο ζήλο και απέναντι στο πλήθος των «φιλοξενουμένων» οπαδών.
Μάλλον φταίει ότι οι φίλαθλοι της Ξάνθης έχουν τιμηθεί τρεις φορές για το ήθος τους από την ηγεσία σας.
Υ.Γ. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την νίκη της σήμερα».

Σχετικά Άρθρα