Γενική

«Άνοιξε μια σελίδα ελπίδας και αισιοδοξίας»

Δήλωση Τριαντάφυλλου Παπαδόπουλου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Τους ψηφοφόρους του ευχαρίστησε ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κος Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος με δήλωση του και παροτρύνει να στηρίξουν τη νέα κυβέρνηση λέγοντας: «Γι αυτό ας ανασκουμπωθούμε στη δουλειά, γιατί τα προβλήματα και οι πολίτες δεν μπορούν να περιμένουν. Σ αυτή τη δύσκολη πορεία θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις και είμαι βέβαιος ότι θα δικαιώσουμε τους πολίτες».
Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΡ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Ο ελληνικός λαός θριαμβευτικά με την ψήφο του έδωσε μία ισχυρή πολιτική εξουσιοδότηση στον πρόεδρό μας, Γεώργιο Παπανδρέου, και ισχυρή εντολή στο ΠΑΣΟΚ να διαχειριστεί τη νέα σελίδα της χώρας. Αυτό αποτελεί μία μεγάλη τιμή αλλά ταυτόχρονα και μία τεράστια ευθύνη μπροστά στα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας και του κάθε πολίτη ξεχωριστά.
Οι πολίτες της Ξάνθης με την ψήφο τους έδωσαν μία πραγματική παντοδυναμία στο ΠΑΣΟΚ και στους βουλευτές που επέλεξαν. Τους συγχαίρω για την εκλογή τους και εύχομαι να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των συμπολιτών μας και ν αποτελέσουν τους κινητήριους μοχλούς της ανατροπής στην κοινή μας συμπόρευση με την κοινωνία που τόση έχει ανάγκη.
Θέλω μέσα από την ψυχή μου να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας που με τίμησαν με την ψήφο τους μα και όλους όσους τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους το ΠΑΣΟΚ. Να ευχαριστήσω τους φίλους που με στήριξαν σε αυτή μου την προσπάθεια, χωρίς να υπολογίσουν κούραση, χρόνο, μηχανισμούς και οποιοδήποτε προσωπικό κόστος και στήριξαν έναν αγώνα χωρίς ιδιοτέλεια, με την καρδιά τους, για να απαλλαγεί ο τόπος από κατεστημένα κυκλώματα που μόνο καλό δεν κάνουν.
Αυτά όμως αφορούν την 4 η Οκτωβρίου διότι σήμερα άνοιξε μια σελίδα ελπίδας και αισιοδοξίας για την πατρίδα μας, την κοινωνία, τους πολίτες, την Ξάνθη. Αναλάβαμε μία μεγάλη ευθύνη απέναντι στον ελληνικό λαό. Δεν δικαιούμαστε να έχουμε ούτε ανοχή, ούτε δικαιολογίες. Γι αυτό ας ανασκουμπωθούμε στη δουλειά, γιατί τα προβλήματα και οι πολίτες δεν μπορούν να περιμένουν. Σ αυτή τη δύσκολη πορεία θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις και είμαι βέβαιος ότι θα δικαιώσουμε τους πολίτες».

Σχετικά Άρθρα