Γενική

Οικογένεια Βορινού: «Είμαστε εξοργισμένοι. Δεν υπάρχει δρόμος να πάμε σπίτι μας»

Πρόβλημα πρόσβασης σε σπίτι, παρατηρείται στα Πηγάδια Ξάνθης

Μεγάλο πρόβλημα εδώ και πέντε χρόνια αντιμετωπίζει μια οικογένεια από τα Πηγάδια Ξάνθης, η οποία δεν μπορεί να κατοικίσει στο έτοιμο σπίτι της, αφού δεν υπάρχει δρόμος, ο οποίος να οδηγεί εκεί. Τα μέλη της οικογενείας, απευθύνθηκαν πολλές φορές στους αρμόδιους, οι οποίοι υπόσχονται τη χάραξη και την κατασκευή του δρόμου, χωρίς όμως να υλοποιείται τίποτα εδώ και μια πενταετία.
Κωνσταντίνος Βορινός: «Εδώ και πέντε χρόνια δεν μπορούμε να πάμε στο σπίτι μας»
Συν τοις άλλοις, κάτοχος γειτονικού αγροτεμαχίου, διέκοψε κάθε πρόσβαση στο σπίτι της οικογένειας, για να μεγαλώσει το αγροτεμάχιο, το οποίο μίκρυνε λόγω διάνοιξης δρόμου.
«Μας έχει κλείσει το δρόμο, ο γείτονας και κάτοχος του διπλανού αγροτεμαχίου. Το δρόμο, που κατέβαινε από τον κεντρικό, τον έχει κόψει αυτός. Επειδή η διάνοιξη άλλου δρόμου, του πήρε μέρος από το χωράφι, ήθελε να «βάλει» εμάς μέσα, για να ξαναπάρουν το μέρος από εμάς. Είμαστε εξοργισμένοι. Έχουμε πάει παντού. Η μόνη απάντηση που παίρνουμε είναι ότι θα το κοιτάξουνε. Μας υποσχέθηκαν ότι θα φτιάξουν το δρόμο. Ακόμα δεν έγινε τίποτα», είπε αγανακτισμένος πλέον ο κ. Κωνσταντίνος Βορινός, ζητώντας συγχρόνως τη συνδρομή των αρμοδίων, για να λυθεί το μακροχρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Νίκος Βιδάλης

Σχετικά Άρθρα