Γενική

«Η Ελλάδα δεν έχει χρόνο για πειραματισμούς και δοκιμές»

Εγκαινίασε το προεκλογικό του κέντρο ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Σταμάτης Σταματιάδης

Τα εγκαίνια του προεκλογικού του κέντρου, πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σταμάτης Σταματιάδης, προχθές το απόγευμα. Το προεκλογικό κέντρο του υποψήφιου βουλευτή, βρίσκεται στο κέντρο της Ξάνθης και συγκεκριμένα επί της οδού Γεωργίου Σταύρου, δίπλα στο παράρτημα της Τράπεζας της Ελλάδος. Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και πλήθος κόσμου, ακούγοντας με ενδιαφέρον και προσοχή την ομιλία του κ. Σταματιάδη.
Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Σταμάτης Σταματιάδης πλαισίωσε το ψηφοδέλτιο του κόμματος την τελευταία στιγμή, όπως ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά, αισθάνεται όμως πανέτοιμος να δώσει την προεκλογική μάχη.
Ο κ. Σταματιάδης απευθυνόμενος στο κοινό, μίλησε για τον αγώνα και το έργο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο έβγαλε τη χώρα από το «βυθό» των προηγούμενων χρόνων, όπως τόνισε. Αναφέρθηκε στη ΝΔ, λέγοντας πως πραγματοποιεί το καλύτερο δυνατό, για να αντιμετωπίσει η Ελλάδα την οικονομική κρίση και να βγει από αυτήν όσο το δυνατό αλώβητη.
«Το πρόγραμμα των εκατό ημερών, που εξήγγειλε ο κ. Παπανδρέου είναι αδύνατο να ολοκληρωθεί. Αυτή τη στιγμή δε χρειαζόμαστε πειραματισμούς, αλλά τη συνέχιση ενός έργου, το οποίο έχει αποδώσει. Σε αυτή την περίοδο απαιτούνται υπεύθυνες αποφάσεις. Στο διάστημα που πέρασε πετύχαμε πολλά, αφού έγιναν πολύ σημαντικά βήματα σε όλους τους τομείς», δήλωσε ο κ. Σταματιάδης.
Στη συνέχεια της ομιλίας του, προέτρεψε τους ψηφοφόρους να επιλέξουν τη Νέα Δημοκρατία, με τις συγκεκριμένες και εφαρμόσιμες θέσεις και όχι τις γενικολογίες.
Αναφερόμενος στο πρόσωπό του, δήλωσε πανέτοιμος να ανταπεξέλθει στα νέα του καθήκοντα, εφόσον εκλεγεί, ζητώντας συγχρόνως ψήφο εμπιστοσύνης από τους Ξανθιώτες.

Νίκος Βιδάλης

Σχετικά Άρθρα