Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

«Σνόμπαρε» εν ψυχρώ την Νέα Δημοκρατία και δεν πήγε ούτε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου η Αϊσέλ Ζεϊμπέκ, υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης που… κατέθεσε υποψηφιότητα στην Αθήνα και «ανακάλυψαν» οι κύριοι Δημήτρης Σταμάτης (Περιφερειάρχης), Τάτσης και Ζαγορίτης!!!Ενώ υποτίθεται έγινε εκλογικό κέντρο για να «συσπειρώσει» τον κόσμο και να δείξει δήθεν… ενωμένη τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Ξάνθης, μετά τους Ζαγναφέρη – Τσαλίδη που τους «έστειλαν» πίσω το χρίσμα φαίνεται πως κάπου εκεί οδηγείται και η κυρία Αϊσέλ Ζεϊμπέκ που έχει τον… ξάδερφό της υποψήφιο βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ και φημολογείται ότι κάνει «στροφή»…Το περίεργο της υπόθεσης; Η κυρία Ζεϊμπέκ όχι μόνο απουσίαζε από τα εγκαίνια αλλά ούτε καν ένα…γραπτό χαιρετισμό δεν έστειλε για τα «μάτια» του κόσμου!Για τέτοια «κατάντια» ΝΟΔΕ και Ζαγορίτη μιλάμε στη Ξάνθη…!
Μαχητής

Στα εκλογικά μας. Μπήκαμε πια στην τελική ευθεία και όλα οδηγούν στην κρίσιμη Κυριακή της 4ης Οκτωβρίου, όπου θα είναι και πάλι ο κυρίαρχος λαός που με την ψήφο του θα αναδείξει το κόμμα που θα κυβερνήσει το επόμενο διάστημα. Όπως λέει και ο λαός μας «μέρα που περνάει δεν ξαναπερνάει» και η αλήθεια είναι ότι από εδώ και μπρος εκείνο που μπορούμε να περιμένουμε είναι το, κατά πόσο θα μπορέσουν τα κόμματα και οι αρχηγοί τους να συσπειρώσουν τους οπαδούς τους ώστε την Κυριακή το βράδυ οι μεν να μετρήσουν λιγότερες απώλειες και οι δε, περισσότερα θετικά αποτελέσματα! Αν με ρωτάτε να μάθετε ποιοι είναι οι μεν και οι ποιοι είναι οι δε, αυτή την απάντηση δεν πρόκειται να σας τη δώσω τώρα… Όχι γιατί δεν γνωρίζω, αλλά δεν είναι δεοντολογικά σωστό!
Αδέσμευτη

Όλα δείχνουν ότι η επόμενη βουλή θα είναι εξακομματική και ως εκ τούτου η αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ κάθε άλλο παρά σίγουρη φαίνεται πως είναι… Με δεδομένη την ανασύνταξη των δυνάμεων της Ν.Δ. σε πολλές εκλογικές περιφέρειες, φαίνεται πως η «συνέχεια» μετά την ερχόμενη Κυριακή θα είναι πλούσια…Αλήθεια είναι πάντως, πως όπου εμφανίζεται ο Κώστας Καραμανλής, πετυχαίνει μεγάλο ποσοστό συσπείρωσης στο χώρο, πράγμα που σημαίνει πως συνεχίζει να είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της παράταξης, τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή… Από εκεί και μετά, έχει ο Θεός ή μάλλον καλύτερα… θα «έχει» ο Μητσοτάκης και η Ντόρα!
Θράκη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο βήμα της κατασκευής βιοτεχνικού πάρκου δίπλα στο χώρο του πρώην εργοστασίου ‘ΔΕΡΑΣ’, με την διανομή των παραχωρητηρίων από το δήμο Ξάνθης στους 93 επαγγελματίες-δικαιούχους, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο ‘Αχίλλειον’, με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, κ. Δημήτρη Σταμάτη.
Εμπρός

Με τον αέρα της νίκης και με την αποφασιστικότητα να δώσουν τη μάχη μέχρι την τελευταία μέρα των εκλογών για την επίτευξη του στόχου της αυτοδυναμίας, η νομαρχιακή οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης πραγματοποίησε τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του κόμματος το βράδυ της Παρασκευής παρουσία του Αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Σταύρου Λαμπρινίδη.
Αγώνας

Αλλάζω θέμα και να σας πω ότι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ΠΑ­ΣΟΚ και ΝΔ τοπικά στην Ξάνθη, έδωσαν την πρώτη μάχη των εντυπώσεων πραγματοποιώντας το μεν ΠΑΣΟΚ την Παρασκευή και η δε Νέα Δημοκρατία την Κυριακή, τα εγκαίνια των εκλογικών τους κέντρων με το παιχνίδι πλέον να παίζεται όχι σε αυτά που ειπώθηκαν, αλλά στο ποιο από τα δυο κόμματα κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους οπαδούς κατά την πραγματοποίηση των εγκαινίων, με την ΝΔ κατά κοινή ομολογία να κερδίζει έστω και με μικρή διαφορά τις εντυπώσεις στην τελευ­ταία στροφή.
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα