Γενική

«Οι μπηχτές και τα καρφιά αφορούν στο Δήμαρχο»

Απάντηση στο Νομάρχη έδωσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ξάνθης κος Χρίστος Πούλιος αναφορικά με το κυκλοφοριακό της πόλης. Ειδικότερα ο κος Πούλιος τονίζει:
«Δε θα ασχοληθούμε με τα «καρφιά» και τις «μπηχτές» του κ. Νομάρχη για το κυκλοφοριακό χάος της πόλης μας. Αφορούν τον επί 10ετία Δήμαρχο κ. Στυλιανίδη. Εξάλλου, όπως χαρακτηριστικά και ο ίδιος πρεσβεύει, «κρίνονται αυτοί που ενεργούν», άρα αυτοί που τόσα χρόνια διαχειρίζονται την τοπική εξουσία.
Θυμίζουμε μόνο, τόσο στον ίδιο τον κ. Νομάρχη όσο και στους συμπολίτες μας, ότι εγκαίρως και επανειλημμένα έχουμε διατυπώσει αρμοδίως κι έχουμε δώσει στη δημοσιότητα και τις θέσεις μας και τις προτάσεις μας για το θέμα της ενοποίησης των πλατειών. Τώρα, γιατί ο Δήμαρχος δεν τις έλαβε ποτέ υπόψιν του είναι κάτι που πρέπει να απαντήσει ο ίδιος. Όχι εμείς.
Όσο για τη «χαρά» του ότι «άνοιξε η συζήτηση και οδήγησε σε πρώτες ενέργειες», αυτή δε μειώνεται από την επισήμανση του ίδιου του Νομάρχη ότι «κατάθεση προτάσεων από όλους όσους ζητήθηκε δεν έγινε», αλλά από το λυπηρό γεγονός πως για να ανοίξει η όποια συζήτηση γύρω από την υλοποίηση μιας τέτοιας μελέτης και τις συνέπειες της στην πράξη, έπρεπε να υποστεί η πόλη βαρύ επεισόδιο κυκλοφοριακού εμφράγματος…
Προτάσσαμε το «προλαμβάνειν» αντί του «θεραπεύειν».
Εφάρμοσαν το «θεραπεύειν» αντί του «προλαμβάνειν».
Δεν γνώριζαν καν τι είδους «θεραπεία» θα εφαρμόσουν;;;»

Σχετικά Άρθρα